Katholieke basisschool de triangel enschede

 • Abonneren
 • Aandeel

Vanmorgen werd ons nieuwe logo onthult in het bijzijn van alle leerlingen en ouders. Einduitslag voor de leerlingen. Uiterlijke inleverdatum voor de foto's is maandag 3 september!!

We zien de biedingen graag tegemoet zodat we hopelijk een mooi bedrag voor het goede doel inzamelen. De school heeft voor alle bovenbouwleerlingen een Chromebook gekocht. De Windroos is een katholieke basisschool in  Enschede-Zuid de wijk Wesselerbrink met ongeveer leerlingen. Geweldig, heel hartelijk dank voor jullie steun!

Bs De Triangel July 15, ·. Van Deinse Media Gasfabriekstraat

De nieuwe gymmaterialen zijn binnen die we van het prijzengeld van de kidsrun hebben gekocht. Gastouder Kelly Wethouder nijhuisstraat. Ook volgend jaar zetten we ons in voor stichting Kans voor een Kind, katholieke basisschool de triangel enschede. De school heeft voor alle bovenbouwleerlingen een Chromebook gekocht! We hebben aandacht voor de totale ontwikkeling en ontplooiing.

Bruna Enschede De Heurne Bs De Triangel July 15, ·. Morgen, zaterdag 2 juni vanaf Het onderwerp was " verzamelen" Leuk en leerzaam. Soufiane Touzani komt naar naar enschede!

Daar gaan we dan. Dat ieder kind zich fijn en welkom voelt bij ons op school. Allerlei activiteiten en acties werden georganiseerd met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen. Het lustrum wordt 10 juni afgesloten met een renie, katholieke basisschool de triangel enschede.

In een veilige omgeving waar het kind zich prettig voelt en waar elke dag met veel enthousiasme wordt gewerkt.

Browser out of date.

Bs De Triangel November 10, ·. Gerard Terborghstraat 1 Enschede BV. Ook bij het Schoolhockey toernooi zijn we in de prijzen gevallen. We staan aan de aftrap van de Regiofinales schoolvoetbal

De nieuwe gymmaterialen zijn binnen die we van het prijzengeld van de kidsrun hebben gekocht. Bs De Triangel July 15. De vakantie zit er bijna op. Dank allemaal voor jullie deelname. Wij wensen iedereen een fijne vakantie. We gaan uit van gestructureerd en resultaatgericht onderwijs.

Informatie

Een mooi artikel in de Tubantia over ons digitale onderwijs. We zijn gastvrij, werken gestructureerd samen, creëren rust en gaan respectvol met elkaar om. Een gezellige en muzikale afsluiting! Omschrijving van de school De Triangel is een katholieke school voor álle kinderen.

Uiterlijke inleverdatum voor de foto's is maandag 3 september!. Groep 3b is vandaag naar het museum geweest, wat was het leuk en leerzaam. Zie voor de volledige vacaturetekst onze vacaturepagina: Coolfashion Enschede adriean Brouwerstraat Het Effectieve Werken Margaretha Roosenboomlaan Alvast een fijne vakantie allemaal.

Dat is onze drive op de Triangel. Daarnaast hebben katholieke basisschool de triangel enschede ook de prijs gewonnen voor het meeste aantal deelnemers.

KOm kennismaken op de Windroos

Lindsey's Fashion Boutique frederikastraat Tien werkdagen lang worden in maart op alle aangesloten scholen verschillende activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

We dagen het kind uit zichzelf t

Dank allemaal voor jullie deelname. Middenmanager voor de Triangel wtf 0,6 - 1,0, waarvan 0,6 wtf ambulant voor leiderschapstaken en eventueel surplus voor lesgevende taken start z. Wilt u dat uw scholen top School in Enschede wordt.

 • Lizan 05.03.2019 23:12

  Nieuwsbrief 4 - December Dank allemaal voor jullie deelname.

 • Ahmad 16.03.2019 19:44

  Alle leerlingen van groep 4b hebben na een jaar hun muziekdiploma ontvangen. Lotte droeg een jurk gemaakt van gerecyclede materialen, die wij als school mogen veilen voor het goede doel; Stichting Kans Voor Een Kind.

 • Beitske 18.03.2019 13:16

  Bs De Triangel December 28, at