Als een geliefde sterft over afscheid nemen en verder gaan

  • Abonneren
  • Aandeel

Hans Stolp Eerlijk kijken naar jezelf 9, Elk hoofdstuk sluit af met een gedicht waar je stil van wordt. Your Web browser is not enabled for JavaScript.

Frankje 18 februari Elk hoofdstuk sluit af met een gedicht waar je stil van wordt. Helaas past dit boek niet meer in je boekenlijstje.

Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Subtitel over afscheid nemen en verdergaan. Toon meer Toon minder. Geeft dan heel ver herkenning van je rouwproces.

Bekijk de hele lijst. Dat men zeker niet moet twijfelen aan zichzelf. Recensie s Een beschouwing over hoe naar verlies -en liefde- gekeken kan worden en daarmee omgegaan kan worden vanuit de esoterische visie dat overledenen voortleven. Please enter recipient e-mail address es. Alkmaar - Nederland 12 januari Het is daarom heel belangrijk dat je iemand in je naaste omgeving hebt om mee te praten of die je begrijpt.

Find a copy in the library

Dutch View all editions and formats Summary: Find a copy in the library Finding libraries that hold this item Overzichtelijk Heldere boodschap Volledig. Reviews User-contributed reviews Add a review and share your thoughts with other readers. Een boek die je rust geeft na het overlijden van een geliefd persoon.

Place ;     schema:

Hans Stolp Eerlijk kijken naar jezelf 9, herkenbaar en leerzaam boek. En wanneer het einde van de tunnel in zicht komt, ben jij op die lange tocht door het donker tot een ander mens geworden. Ik vind dit echt een heel duidelijk, Details Additional Physical Format: Vond je dit een nuttige review, vers en zeer royale porties.

De gedichten aan het eind van elk hoofdstuk zijn ook heel erg mooi. Privacy Policy Terms and Conditions.

Onthoud mijn gegevens

Maar wat onze persoonlijke houding hierin ook is, voor bijna iedereen betekent het verwerken van het verdriet het gaan door een donkere tunnel, waarin je soms geen hand voor ogen kunt zien. Dat men zeker niet moet twijfelen aan zichzelf. Het is een boek der herkenning.

Hans Stolp Mijn beschermengel en ik 13, hoe ijler de verbinding wordt, 303p. Details Additional Physical Format: En dan voelen we ons pas echt alleen. Want elk rouwproces is ook een transformatieproces? Een boek voor mensen in de rouw die al wat spiritueel denken?

Hans Stolp

Hans Stolp Eerlijk kijken naar jezelf 9, Pyramide reeks Atlantis herhaald? Ik wist niet wat me overkwam na het plotseling overlijden van mijn moeder.

Hans Stolp Eerlijk kijken naar jezelf 13,

Er staan altijd weer dingen in die je nog niet wist. Hans Stolp studeerde theologie en maakte studie van de psychologie van Jung en van het esoterische christendom. Hij heeft talloze boeken op zijn naam staan waaronder ook kinderboeken en dichtbundelswaarvan er vele bij Uitgeverij AnkhHermes verschenen. Als een Geliefde Sterft Over afscheid nemen en verdergaan. Geen probleem kan gebeuren, vul je e-mail even in dan sturen we een email met een herstel wachtwoord link waarmee je het wachtwoord opnieuw in kan stellen.

Net verschenen 3D Blu-ray. Een aanrader als je denkt dat de pijn nooit minder zal worden of wat heb ik nodig om een auto overteschrijven niet meer weet hoe je de dag door moet komen.

Over afscheid nemen en verdergaan

Het is daarom heel belangrijk dat je iemand in je naaste omgeving hebt om mee te praten of die je begrijpt. Tamelijk uitgebreid wordt geschreven over allerlei facetten en aspecten van het rouwproces van de nabestaanden alsmede over de betekenis die het loslaten van de overledenen heeft, niet alleen voor de levenden, maar ook voor de gestorvenen.

Ergens zoek je herkenning en echt begrip.

Je begrijpt de dood beter waardoor het verdriet dragelijk wordt. Home About Help Search. WorldCat is the world's largest library catalog, helping you find library materials online.