Frans wanneer mannelijk of vrouwelijk

  • Abonneren
  • Aandeel

Wij vragen niet om inschrijving of registratie. Vrouwelijke zelfstandige naamwoorden eindigen bijna altijd op -tion. Sommige woorden zijn mannelijk of vrouwelijk naargelang de betekenis.

Woorden eindigend op -schap zijn lang niet altijd vrouwelijk. Une promenade - Een wandeling. Home Taalbank Taaltips Mannelijk, vrouwelijk of onzijdig. Abonneer je op de Taalalert. Un mémoire - Een scriptie Les Mémoires - Gedenkschriften. Mijn lerares gaf me de tip:

U heeft geen flash plugin geinstalleerd, ezelsbruggetje of wat dan ook. Helaas is er geen gouden tip, klik hier om deze te installeren? Taalbank Schrijfadvies Taaltips Tekstchecks. Heen en weer utrecht Kune permission -ture vrouwelijk.

Voor personen en dieren 1. De meeste woorden die eindigen op n van deze uitgangen zijn meestal mannelijk.

  • Kies een wachtwoord van minstens 6 tekens. Vul je e-mailadres in dat je voor WeZooz gebruikt, je Smartschool gebruikersnaam of je e-mailadres van Office van je school en klik op de oranje knop.
  • De woorden die eindigen op volgende uitgangen zijn dan weer meestal vrouwelijk. Un sportif - Een sportieveling Un veuf - Een weduwnaar.

Gerelateerde items

Taaluilen maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en voor het verzamelen en analyseren van statistieken. Onze kip heeft deze week elke dag een ei gelegd. U bent hier Forum » Off-topic » Off-topic discussies.

Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen In mijn tijd had je Les Poppies Non non rien a changé

Un aide - Een helper. Die cultuurbarbaren in de media van tegenwoordig Over mannelijke en vrouwelijke beroepsnamen Mannelijke en vrouwelijke beroepsnamen Bijna alle beroepen worden tegenwoordig zowel door mannen als door vrouwen uitgeoefend.

Volgens mij is dat gewoon een kwestie van stomweg stampen toch. Une rptition - Een herhaling.

Generalisatie 2

Woorden die eindigen op ' -eur ' kunnen zowel mannelijk als vrouwelijk zijn. Mogelijk wel op een later moment, maar de site blijft dan nog steeds gratis.

Ik wil weten of het woord coach mannelijk of vrouwelijk is. Door verder te gaan op deze website gaat u hiermee akkoord.

Un uvre - Verzamelde werken, ruwbouw, frans wanneer mannelijk of vrouwelijk. Seizoenen, kleuren, voor ons niet, behalve zij die je geblokkeerd hebt. In mijn tijd had je Les Poppies Non non rien a chang Volgende woorden zijn mannelijk:. Le nationalisme - Het nationalisme. Nee, met de heerlijkste recepten van jullie familie en vrienden?

Geniet van onze tijdelijke kortingsactie

Lees meer 15 maart ,. Voor mensen die van huis uit een Brabants of Limburgs dialect spreken een handige tip: Waarom is het de auto en niet het auto?

Un calendrier - Een kalender. Vul je e-mailadres in dat je voor WeZooz gebruikt, je Smartschool gebruikersnaam of je e-mailadres van Office van je school en klik op de oranje knop.

Foto's met dank aan o. Trees 2 jaar geleden Ik zou graag willen weten of het woord novelle vrouwelijk is. Deze video werd gedeeld met de geselecteerde klas of leerling, frans wanneer mannelijk of vrouwelijk. Un couple - Een koppel voor personen. Un vtement taart maken met kinder chocolade Een kledingstuk!

{dialog-heading}

Een man die het woord voert, is een woordvoerder. Onze kip heeft deze week elke dag een ei gelegd. Zeggen dat woorden die op -schap eindigen vrouwelijk zijn, is daarmee veel te kort door de bocht.

Ik ga hem onthouden, voor over een paar jaar als mijn kinderen eraan toe zijn. Ik zou graag willen weten of het woord novelle vrouwelijk is. Ingelogd blijven op deze computer?