Apple toetsenbord geeft rare tekens

 • Abonneren
 • Aandeel

Hebben jullie een tip vraagteken. Hartelijk dank voor de tip. Start je pc eens opnieuw op.

Toegevoegd na 12 minuten: Heb weer de zelfde procedure gevolg, maar helaas werkt niet. Je kan rechtsonder op dat toetsenbordje klikken en dan op ''Verenigde Staten Internationaal ". De kleinkinderen zijn geweest en hebben blijkbaar op de knoppen gedrukt. Ben er net achtergekomen:

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Klik met de rechtermuisknop op het taalicoon rechtsonder op de taakbalk en kies voor 'instellingen'. Zo herkenbaar, ineens geeft je computer andere vreemde tekens. De gebruikte url is ongeldig. Hier is wel een vraag.

Onderin je scherm staat ook de toetsenbord dat is geselecteerd. You can also subscribe without commenting.

Wat heb je nodig?

Klik met de rechtermuisknop op het taalicoon rechtsonder op de taakbalk en kies voor 'instellingen'. Hebben jullie een tip vraagteken. Wat je ook kunt proberen is om rechts onderin je toetsenbord te wisselen. Hoe simpel kan het zijn. Zo herkenbaar, ineens geeft je computer andere vreemde tekens.

 • Een aantal reakties geven aan dat de oplossing niet werkt.
 • Je kan ook de num lock aan hebben staan. Hallo Josefien, Goed te horen dat het is opgelost.

Maar je moet het eerst wel even weten. Je kan rechtsonder op dat toetsenbordje klikken en dan op ''Verenigde Staten Internationaal ". Eerder heb ik dit niet gehad op onze Apple laptop!

Bedankt voor de gouden tip. Je kan ook de num lock aan hebben staan. Een url moet beginnen met https: Snel, duidelijk en makkelijk verholpen.

Sneltoetsen voor Apple Mac

Had ik het maar eerder geweten, had me een hoop ergernis gescheeld: Hey Sam,ik heb hetzelfde. Verschilt per pc blijkbaar. Als ik een vraagteken wil, moet ik dus op het is-teken drukken….

Je toetsenbord staat nu waarschijnlijk op Nederlands, waar je hem normaal op Amerikaans VS hebt staan. Maar moet helaas voor elk scherm gedaan worden. Ctrl shift werkt perfect. Ik weet dat je iets met crtl alt moet doen maar ben het vergeten. Vs is wel te verwijderen maar die moet apple toetsenbord geeft rare tekens juist hebben.

Snel, duidelijk en makkelijk verholpen. Toptip in 5 seconden probleem opgelost bedankt!!!?

Gerelateerd

Reacties Thnx voor tip. Hier is wel een vraag. Ben er net achtergekomen: Control shift was inderdaad bij mij de truc! Super tip in twee seconden opgelost!

 • Super tip in twee seconden opgelost!
 • Verwijderen daarom de toetsenbord indeling die je niet nodig hebt.
 • Dan sta je waarschijnlijk op het Nederlandse toetsenbord.
 • Maar moet helaas voor elk scherm gedaan worden.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. De gebruikte url is ongeldig. Eindeloos gezocht apple toetsenbord geeft rare tekens toetsenbord instellingen, het toetsenbord werkt weer normaal. Top dat het zoooo simpel is…pfff bedankt. Hee prima, maar niets kunnen vinden. Bij het aanmelden heeft deze tip van cntr. Een ander woord voor dampkring moet beginnen met https:.

Onderin je scherm staat ook de toetsenbord dat is geselecteerd.

Belgisch - (FN)

MufMuf 16 oktober De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Probeer het dan nog eens en druk ze niet tegelijkertijd in maar n elkaar. Ben er net achtergekomen: Super tip in twee seconden opgelost!

 • Shane 05.03.2019 00:02

  Hey Sam,ik heb hetzelfde. Ik heb een Asus laptop en bij mij lukt dit allemaal niet.