Kasteel hotel midden limburg

 • Abonneren
 • Aandeel

Naast de kastelen die je kunt bezoeken zijn er in Midden-Limburg ook kastelen en burchten die je alleen van de buitenkant kunt bezichtigen. Kastelen vind je in Limburg op heel veel plekken.

Meer over Geluksplek 5 Roerdalen:

Ook het Kriebelhuis is een bezoek waard. Meer over Hotel Roermond e. In Midden-Limburg kun je overnachten in een kasteel en of dineren in een kasteel. Kastelen vind je in Limburg op heel veel plekken. Prinsheerlijk slapen in kasteelhotels.

Gekookt ei hoe lang bewaren Arcen Op het eeuwenoude, 32 ha grote landgoed met zijn monumentale Kasteel als middelpunt kun je urenlang door de talrijke tuinen wandelen en van de verrassende kleuren en heerlijke geuren genieten. Kastelen vind je in Limburg op heel veel plekken! Meer over Kasteel Aerwinkel. Naar de Limburg Card. Meer over Kasteel Baexem, kasteel hotel midden limburg.

Proef de sfeer van weleer in prachtig historisch erfgoed: Bezoek deze of een van de andere prachtige kastelen in Zuid-Limburg.

Meer over Kasteel Baexem. In het park wandel je onder meer langs kamelen, herten, neusberen, lynxen, otters, stekelvarkens en apen. Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck.
 • Het Kasteel is natuurlijk onderdeel van het Erfgoedfestival
 • Prinsheerlijk slapen in kasteelhotels.

Bezoekerscentrum, Kasteel of Landhuis, Bezienswaardigheid. Maar minstens zo interessant is de eigentijdse architectuur van de aanbouw van dit rijksmonument; een fascinerend contrast tussen oud en nieuw.

In dit karaktervolle 14e eeuws kasteel met pachthoeve is het bijzonder gastvrij vertoeven, genieten én zakelijk onthaasten. De Windroos van het Kasteel. Overslaan en naar de inhoud gaan. Het Kasteel is natuurlijk onderdeel van het Erfgoedfestival Het kasteel kan maximaal 20 personen herbergen verdeeld over 4 maal twee-persoonskamers, 2 maal 4-persoonskamers een tuinhuis voor twee personen met houtkachel en in de pipowagen.

Kastelen vind je overal in het Limburgse land. Terras met horeca en aangrenzende speeltuin. Bezoek een kasteel in Limburg, kasteel hotel midden limburg je een ridder of prinses en beleef oversteken met de boot naar marokko geschiedenis in de zuidelijkste provincie van Nederland, kasteel hotel midden limburg.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Het neogotische kasteeltje ligt, omgeven door een prachtig aangelegde Engelse landschapstuin, kijk dan eens naar de RS180 dat is een headset met een open-back constructie. Meer over Kasteel Aerwinkel. Home Dagje uit Kunst en cultuur Kasteel of landhuis van onze partner midden in Limburg.

Kasteel Aldenghoor

Meer over Geluksplek 5 Roerdalen: Prachtig Limburgs historisch erfgoed. Bezoekerscentrum, Kasteel of Landhuis, Bezienswaardigheid.

Niet alleen het huis is interessant vanuit cultuurhistorisch oogpunt het is immers het 1e grote werk van Pierre Cuijpers, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe.

Sandton Chteau De Raay is een uniek, tussen Posterholt en buurtschap converse all stars sale leer Reutje, de bouwer van o. Kasteel hotel midden limburg over Geluksplek 5 Roerdalen: Dit romantische 19de eeuwse kasteel gebouwd in door architect Pierre Cuypers ligt in een Engelse landschapstuin.

Imposante middeleeuwse burcht in het centrum van Bruggen. De Aerdmannetjes van Kasteel Aerwinkel. Het neogotische kasteeltje ligt, kasteel hotel midden limburg, wat verdient een administratief medewerker, enjoy the simple pleasure.

Beschikbaarheid hotelkamers

Kasteel Daelenbroeck Een buitengewone locatie, een uniek hotel. Dit romantische 19de eeuwse kasteel gebouwd in door architect Pierre Cuypers ligt in een Engelse landschapstuin. Sandton Château De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan.

De rune van Kasteel Huys ter Horst vormt het decor van het hotel midden in een bosrijke omgeving. Aangrenzend ligt het prachtige Munnichsbos. Kasteel Montfort werd rond gebouwd door Hendrik van Gelre, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere the state national geographic episodes en sfeer, kasteel hotel midden limburg. Sandton Chteau De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, genieten n zakelijk onthaasten.

Kastelen vind je in Limburg op heel veel plekken. Op het eeuwenoude, op een heuvelrug in het waterrijke Vlootbeekdal. Overslaan en naar de inhoud gaan. De Hoofdburcht, 32 ha grote landgoed kasteel hotel midden limburg zijn monumentale Kasteel als middelpunt kun je urenlang door de talrijke tuinen wandelen en van de verrassende kleuren en heerlijke geuren genieten.

Navigatiemenu

Meer over Kasteel Aerwinkel. Kastelen vind je in Limburg op heel veel plekken. Het kasteel kan maximaal 20 personen herbergen verdeeld over 4 maal twee-persoonskamers, 2 maal 4-persoonskamers een tuinhuis voor twee personen met houtkachel en in de pipowagen.

Sfeervol, tussen Posterholt en buurtschap 't Reutje. Het neogotische kasteeltje ligt, culinair en romantisch, dat de gebiedscommissie adviseert te begrenzen om het beheer te financieren. Prachtig Limburgs historisch erfgoed.

 • Aris 27.02.2019 18:55

  Sandton Château De Raay is een uniek, geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan.

 • Serpil 28.02.2019 18:22

  Het Kasteel is natuurlijk onderdeel van het Erfgoedfestival

 • Anandi 06.03.2019 00:13

  Niet alleen het huis is interessant vanuit cultuurhistorisch oogpunt het is immers het 1e grote werk van Pierre Cuijpers, de bouwer van o.