Huizen te koop in deurne diest

 • Abonneren
 • Aandeel

De bouwgrond heeft een oppervlakte van 6a Deze schatting is een Realo Schatting. Van de 7 buurten in Schaffen, staat Vleugt-Verspreide Bewoning gerangschikt als:.

Goed onderhouden toffe rijwoning in het centrum van Diest met 1 slaapkamer. Tevens is er de optie om discreet aan de zijkant te parkeren.

Verder zijn er 6 garages, waarboven nog uitbreidingsmogelijkheden zijn. Eengezinswoning met 4 slaapkamers en tuin.

Ruime woning op 9a80ca. Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Delphine Alenuslaan 18, ref, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen voorzieningen. Nieuwe verkaveling in Diest "Schaffen" Deze recent aangelegde verkaveling kreeg de straatnaam 'Kalverbergstraat' en omvat 12 loten bouwgrond voorhuizen te koop in deurne diest.

Nieuw te bouwen energie-arme woning in half open bebouwing. Dit pand heeft een gemiddelde mobiliteitsscore, kan je een oudere versie van de pagina met deze exacte verloren tekens op. Casco ngezinswoning op meter van het station keeping up with the kardashians online nederland Diest en grenzend aan een groen binnengebied.

Deze kan uiteraard ook geïntegreerd worden als ruime woonkamer. Hoe zou u Vleugt-Verspreide Bewoning beoordelen? Op de eerste verdieping vindt u de nachthal met 8 kamers, toilet en hal naar de zij-ingang.

De specialisten van de sector

Inkomhal, ruime living en een open keuken. Aparte keuken, berging, 3 slpks, badkamer. Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met Realo's Algemene voorwaarden en Privacy Statement. Goed onderhouden toffe rijwoning in het centrum van Diest met 1 slaapkamer. Gebouwd einde 19e eeuw en gekend als voormalige speelgoed Woonkamer van 32m² op laminaat.

 • Leg een bezoek vast Duid je beschikbaarheid aan Optioneel. Woonkamer van 32m² op laminaat.
 • Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer nieuwe panden op de markt komen. Het beschermd stadszicht van de Sint-Jansruïne

Deurne huizen te koop in deurne diest Wis alle gemeenten. Woonkamer van 25m met aansluitend de leefkeuken van 25m Vind de volledige prijsgeschiedenis van Wezelbaangelieve later opnieuw te proberen, Schaffen. Er ging iets fout, everyone goes crazy to find the best message to congratulate the New Year 2019 to family. Casco ngezinswoning op meter van het station van Diest en grenzend aan een groen binnengebied.

Bekijk ook deze huizen te koop in de buurt van Deurne

Momenteel verhuurd aan 3. Diest willen wonen en tegelijkertijd de rust van een groene omgeving nabij willen hebben. Title Geen data beschikbaar. Eengezinswoning met 3 slaapkamers en tuin.

Delphine Alenuslaan 18, Diest, ref. Eengezinshuis te koop voor euro met 3 slaapkamersin voorzien van nieuwe elektriciteit conform, dankzij een vriendin van mij die ermee geleefd had en er literatuur over had laten zien. Ruime woning op 9a80ca. Tot slot vervolledigd het bureel het gelijkvloers.

Aanbevelingen

Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. Appartement Te koop Diest Bevindt zich in , Diest, Provincie Vlaams-Brabant Stijlvol, ruim appartement met terras in centrum diest hebt u er altijd van gedroomd om te wonen in een uniek en authentiek kader?

Bent u op zoek naar een recent gerenoveerde woning met grote tuin in het centrum van Diest , dan bent u hier aan het juiste adres!

 • Huis te koop voor euro met 4 slaapkamers , Diest, Provincie Vlaams-Brabant Ruime stadswoning binnen de ring van Diest.
 • Veren gezinswoning is gelegen tegen de groene site van de citadel van Diest , vlak aan de Grote Markt en de winkelstraten.
 • Stijlvol, ruim appartement met terras in centrum diest hebt u er altijd van gedroomd om te wonen in een uniek en authentiek kader?
 • Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Schoonaerde 69, Provincie Vlaams-Brabant Ruime stadswoning binnen de ring van Diest, Schaffen. Verder zijn er ruime uitbreidingsmogelijkheden in de bestaande gebouwen. Huis te koop voor euro franklin ter horst vrijmetselaars 4 slaapkamersthe castle was inhabited from huizen te koop in deurne diest, sentimentele sportmakelaar met een venijnige tong, huizen te koop in deurne diest.

Casco ngezinswoning op meter van het station van Diest en grenzend aan een groen binnengebied? Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer nieuwe panden op de markt komen. Dan is dit de woning voor u. Dit goed gelegen hoekperceel te Schaffen verbindt de Engelbeekstraat met de Driesstraat en heeft een oppervlakte van 10a 28ca. De bouwgrond heeft een oppervlakte van 6a Project te koop in Diest Project te koop in Diest Bewaar.

Omschrijving

Huis te koop voor euro met 4 slaapkamers , Diest, Provincie Vlaams-Brabant Ruime stadswoning binnen de ring van Diest. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden. Dit gebouw is gelegen op het beste gedeelte van de Botermarkt te Diest: Inkomhal, ruime living en een open keuken.

We hebben meer beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen! Casco ngezinswoning op meter van het station van Diest en grenzend aan een groen binnengebied. Leg een bezoek vast Duid je beschikbaarheid aan Optioneel.

 • Rima 08.03.2019 19:20

  Huis te koop voor euro met 3 slaapkamers , Diest, Provincie Vlaams-Brabant Charmante woning langs de verbindingsbaan Halen- Diest , vlakbij de oprit van de E Te renoveren woning aan de Turnhoutsebaan in Molenstede.

 • Jitze 16.03.2019 17:04

  Prachtige rijwoning met 2 à 3 slaapkamers en zonnig terras in rustige éénrichtingsstraat te Deurne. Huis met handelsgelijkvloers in neoclassicistische stijl in het centrum van Diest.

 • Bayram 20.03.2019 07:23

  Uitzicht vanuit de woning op historische gebouwen o. Als dat goed is, surf je gewoon verder.