Kotex maandverband na bevalling

  • Abonneren
  • Aandeel

Zo is het bij mij toch Ga nu vania proberen, ik had een gratis staaltje gekregen, en ze lijken me wel goed. Weet alleen niet of je dat ergens los kunt kopen, nadat alles uit mijn pakket op was ben ik overgegaan op het maandverband dat ik altijd gebruik met plastic onderlaag omdat ik toen al even verder was en nauwelijks meer vloeide.

Ik weet nog na mijn vorige bevalling dat ik Always in huis had, maar dat irriteerde mij zo!

Mijn Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen. Waar het Yesforum stopte, gaan wij door. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Hoe meer druk op de knip, hoe beter het geneest. Ik heb ook eerst een tijd die nachtverbanden van Kotex gebruikt.

In het ziekenhuis kreeg ik kotex maandverband na bevalling maar toen ik naar huis ben gegaan had ik een mooie dag gewenst met het grootste van always. Ik had van tevoren al maandverband van Kotex gehaald die zwarte verpakking maar kwam er vanochtend achter dat dit ook erg dikke verbanden zijn.

Je login van de oude site werkt hier niet. Bij mij werd verteld dat je juist geen allways moest gebruiken, kotex maandverband na bevalling. Ik vloei momenteel nauwelijks meer en ben de kraamverbanden helemaal zat en heb ze ook niet meer nodig.

En als ik er nog dikker er groter zou vinden, nou dan gevruikte ik die! Ik heb inderdaad problemen gehad met het gebruik van always na mijn bevalling.

Gerelateerde producten

Ik heb nu al wel een paar pakken kraamverband van het Kruidvat gehaald. Ik moest er zelfs twee in mijn slipje leggen de eerste dagen Heb je al een account dan kun je direct inloggen. Welk merk gebruikten jullie? Deze site gebruikt cookies Deze site gebruikt cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Mijn baby sliep al meteen 6 uur door snachts. Ik heb ook kraamverband van het kruidvat gebruikt en daar ben ik heel tevreden over.

  • Als ik da geweten had van always!!!! Mij is bij de eerste geadviseerd om Kotex nachtverband te gebruiken maar na wat onderzoek blijkt ook de Hema plastiek vrije maandverband te hebben.
  • Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Ban an dus naar de Aldi geweest vor de dikste soort en heb nu precies hetzelfde gedaan.

Ban an dus naar de Aldi geweest vor de dikste soort en heb nu precies hetzelfde gedaan, kotex maandverband na bevalling. Als ik da geweten had van always!!!. De oranje had ik en weerbericht delft per uur soms nog als ik geen zin in tampons heb. Meld je nu ook aan en klets mee.

Ik heb ook kraamverband van het kruidvat gebruikt en daar ben ik heel tevreden over. Ik vloei momenteel nauwelijks meer en ben de kraamverbanden helemaal zat kotex maandverband na bevalling heb ze ook niet meer nodig.

Productbeschrijving

Zo simpel mogelijk, niet sexy of elegant, maar het irriteert tenminste niet. In het ziekenhuis werd me afgeraden ook door m'n vv aan huis om always te gebruiken, die plastieklaag 'zweet' snel en zou sneller de knip ed infecteren. Ik heb gelukkig maar 3 dagen kraamverband hoeven gebruiken.

Vond ik wel goed en veel maten in! Heb ik toch altijd gelezen en heb het nooit in huis gehaald voor die periode. Always zit idd vreselijk? Mijn Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen.

Meld je nu ook aan en klets mee.

Uitgebreide productinformatie

Waar het Yesforum stopte, gaan wij door. Eerst vania maxi die zijn wel redelijk dik maar tot de knip genezen was, voelde dat beter vond ik. Alles over complicaties tijdens de bevalling. Met zalfjes en compressen moeten suggelen om het dicht te krijgen.

Zwangerschapskalender Hoeveel weken ben je zwanger. Met zalfjes en compressen moeten suggelen om het dicht te krijgen.

Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Ik heb ook kraamverband van het kruidvat gebruikt en daar ben fiets mee in de metro ret heel tevreden over.

Always ging bij mij erg jeuken en irriteren. Always zit idd vreselijk. Welk maandverband na kraamverband. Ik had minimale irritatie ermee, met gewoon maandverband heb ik het heele rg, kotex maandverband na bevalling. Meld je aan bij Ouders van Nu. Ik had door mijn keizersnede maar heel minimaal bloedverlies.

Na 3 dagen was ik ervanaf. Je kunt ze ook bij de apotheek halen. Hier ook de goedkoopste van de winkel. Hey, Hier heb ik ziekenhuis verband gebruikt totdat ik naar huis ging de volgende dag.

Hoi Ik heb in het ziekenhuis kraamverband van daar gebruikt, met dan nog zo'n supergroot verband om de eerste dagen het meeste bloed te onderscheppen?

Ik heb ook de kotex en dat bevalt prima, kotex maandverband na bevalling. Ik heb tot nu toe ook nergens instructies over het maandverband gelezen.

  • Lourens 27.12.2018 22:46

    Hier thuis ben ik dan overgeschakeld op kraamverband van het Kruidvat, maar dat is ondertussen ook al op en nu gebruik ik gewoon maandverband van Always.

  • Matthis 03.01.2019 09:00

    Ik had ook Kotex, na de miskraam ook, maar gatverdamme wat een naar spul is dat. Kijk hier voor meer info.