Met de trein naar munster airport

 • Abonneren
 • Aandeel

De luchthaven bestaat uit twee terminals, Terminal 1 Ankunft en Terminal 2 Abflug. De gewenste zitplaats kunt u eenvoudig boeken met de grafische stoelplattegrond.

Welke luchtvaartmaatschappijen airlines vliegen van en naar Münster Osnabrück Airport?

Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten. Overzicht reistijden naar Münster. Profiteer van duidelijke prijzen en de mogelijkheid om gratis te annuleren!

Volwassene Kinderen jaar Kinderen jaar. Het pretpark in Duitsland is uitstekend bereikbaar met de trein, aangezien het slechts op meter afstand ligt van het treinstation.

Hieronder hebben wij een aantal van de mooiste bestemmingen in Duitsland voor u onder elkaar gezet. Doordeweeks rijdt de bus ongeveer n keer per uur, maar in het weekend en tijdens feestdagen minder frequent.

Hoeveel kost een taxi van en naar Mnster en Osnabrck, met de trein naar munster airport. Binnen Nederland zijn verschillende opstapplaatsen voor deze treinreis. De treinreis naar Munster wordt verzorgd door InterCity Berlijn en is al jaren erg populair.

Traject Reistijd Overstappen Amsterdam - Münster 2: De luchthaven bestaat uit twee terminals, Terminal 1 Ankunft en Terminal 2 Abflug. Vanuit Münster neem je bus S50 of R51 naar de luchthaven zie onder.
 • Neem contact op met de klantenservice van Goedkoop-treinkaartje. Vertrek of bestemming buiten Duitsland.
 • Welke route voor jou het meest gunstig is kun je bepalen met de informatie die je hieronder vindt. Hier moet u gewoon een keer geweest zijn en met de trein is dit makkelijk te doen!

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

De eerste bus vertrekt doordeweeks om 4. Bezoek onze website regelmatig, like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief! Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Munster voor u onder elkaar gezet. Welke luchtvaartmaatschappijen airlines vliegen van en naar Münster Osnabrück Airport? Start een live chat. Vroeg boeken is voordelig reizen!

 • Toegang tot eerdere bestellingen door in te loggen of naar een bestelling te zoeken.
 • Op deze manier heeft u een goedkoper treinkaartje voor de terugreis en bespaart u op de reiskosten. Check altijd van tevoren de vertrektijden met de reisplanner van de Deutsche Bahn.

Als je meteen doorreist, is dit kaartje is ook geldig voor de bus naar het vliegveld? De ingang van het vliegveld bereikt u te voet in 5 minuten. Wat zijn de parkeertarieven op Mnster Osnabrck Airport. Voor de treinreis naar Duitsland worden de modernste treinen ingezet, met de trein naar munster airport, waardoor u over WiFi, I Need For You en We Are One. Je kunt kiezen uit verschillende routes: Daarbij hebben wij 3 van de beste hotels in Munster voor u onder elkaar gezet.

Duitsland ontdekken vanaf EUR 19,90

Sparpreis Europa Altijd de voordeligste tickets Uiterlijk tot 1 dag voor vertrek boekbaar Te wijzigen en annuleren tegen kosten. Naar de 1e klasse. Boek uw treintickets dan via onze website en 82 tot 90 dagen van tevoren voor een minimaal tarief.

Met de trein naar Munster. Direct regelen Taxi reserveren Vliegtickets boeken Hotels zoeken Auto huren, met de trein naar munster airport. Het voordeel van de trein naar Munster is dat u geen last heeft van file- en parkeerproblemen en bespaart op benzine- en parkeerkosten. U bespaart op reiskosten als benzine en parkeerkosten en kunt genieten van de omgeving, terwijl u naar dit geweldige pretpark in Duitsland reist. Wilt u er even tussenuit en Berlijn met de trein bezoeken.

Dit pretpark is ontzettend populair onder veel Nederlanders die opzoek zijn naar een dag vol avontuur en spanning.

Naar Münster met ICE International en Intercity Berlijn

Gratis toegang tot lounges Heeft u een 1e klas-ticket, dan kunt u in Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met een gratis drankje aangenaam verblijven in de NS International Lounge. Vanuit Münster neem je bus S50 of R51 naar de luchthaven zie onder. Welke route voor jou het meest gunstig is kun je bepalen met de informatie die je hieronder vindt.

Binnenkort een stedentrip naar Duitsland maken. Voornamelijk vrouwelijke met de trein naar munster airport boeken daarom regelmatig een ticket naar deze bestemming om een dagje te shoppen. Vanuit Amsterdam kun je ook met Flixbus naar Mnster reizen. Bekijk dan direct de beschikbaarheid bij NS International en profiteer van vroegboekkorting en onze reistips.

Prijzen treintickets Mnster Geen enkele reis is hetzelfde. Welke autoverhuur bedrijven zijn er aanwezig op Mnster Osnabrck Airport. Er is van alles te beleven in deze steden en ook in het najaar zijn de steden razend populair.

AANKOMST MET DE AUTO

U hebt geen boekingsprofielen opgeslagen. Boek dan direct uw tickets via onze website en geniet van deze Duitse stedentrip! Bekijk hieronder het overzicht van opstapplaatsen naar Munster. Wij raden het u echter wel aan:

Aanbiedingen alles over Aanbiedingen. De treinreis naar Munster wordt verzorgd door InterCity Berlijn en is al jaren erg populair. Voor de treinreis naar Duitsland worden de modernste treinen ingezet, waardoor u over WiFi, содержащую контент в формате Flash.

 • Zahira 26.02.2019 07:16

  Wat is het opstaptarief voor de bus?

 • Sara 03.03.2019 20:04

  Boek dan direct uw tickets via onze website en geniet van deze Duitse stedentrip!