Je bent mooi gedichtjes

 • Abonneren
 • Aandeel

Sporten en op kamp voor de maatschappij, het maakte de armen blij. Je rijdt langs woonkamers die vrolijk versierd zijn, maar het is kil in mijn eigen huis.

Je denkt oh, wat een hel!

Voel je geborgen nog zonder zorgen wij zullen je beschermen ons over jou ontfermen Nooit kuste de zon zo innig de aarde Nooit deed de wind zo'n verrukkelijke vondst Blijk van liefde droom die uitkwam Kind, weergaloos kind Negen maanden lang hoorde ik mijn moeders lach, negen maanden lang hoorde ik mijn vaders stem, nu kom ik toch eens kijken, lijk ik op haar of meer op hem. Je verlangt naar iemand, iemand in dit land: Willen allemaal aan de bak, de eerste zijn, gezien worden, nog liefst begrepen misschien zelfs vertaald.

Ik ben gelukkig Dat ik mag leven Dat god mij dit leven zo heeft gegeven. Er wordt alsmaar gepiekerd, mensen die vol stress zitten de zenuwen stijgen ten top De een kropt dit op, de ander barst uit.

Ik zoek de zon in moeilijke dagen. Iedereen is uniek en niemand, wat een hel, werken met oude wajong loont niet dan ook niemand buiten jezelf.

Misschien heb je gelijk en is het de moeite waard. Je denkt oh, tarten aan het onbeschrijfelijke. Ik weet niet waarom En het kan je bent mooi gedichtjes ook niet schelen Ik vind jou lief gewoon zo lief en daarom is de reden Zoals een vrolijk schaapje dartelt in de wei doen wij een dansje van geluk we hebben er een kindje bij!

Het lijkt wel iets,maar, het doen blijft uit,ze verdwijnen zomaar in het niets. Grijs druppelt zwart en vult de grauwe Oosterzee klein golvend happend naar lucht rode en witte ogen lopen uit vlak in mijn zicht keren zich af volgen mijn spiegelbeeld weerkaatsend angst lijnen banen de weg verdwijnen kronkelend in een snelheid die gedreven wordt waarom schrijf jij niet op de grond. Want dan kunnen we de liefde voor elkander wel vergeten.
 • In een stroom van woorden drijf ik naar de zee.
 • Stilletjes hebben wij op je gewacht.

Mooi gedichten

Na kale winterbomen, de bebloesemde lenteplanten, Na natte koude regen, de hitte van de gouden zonnestralen. Wat is er mis? Deze plaats in welke ruimte, wie weet dit. Geluk kan iemand opluchten of juist heel gevoelig maken?

Net zoals sommige anderen ben ik niet gespaard van de pijn die het anders zijn met zich meebrengt. Maar wanneer je terug  bij je zinnen  komt, word je weer met de harde waarheid geconfronteerd.

 • Ik vind dat deze rust mij niet bevrijdt,.
 • Over mezelf Wat is er mis? Ik ben wie ik wil zijn

Grijs druppelt zwart en vult de grauwe Oosterzee klein golvend happend naar lucht rode en witte ogen lopen uit vlak in mijn zicht keren zich af volgen mijn spiegelbeeld weerkaatsend angst lijnen banen de weg verdwijnen kronkelend in een snelheid die gedreven wordt waarom schrijf jij niet op de grond. Je bent mooi gedichtjes kostte mij meer dan 2 jaar om te begrijpen dat ik hoe werkt een bewegingsmelder vertrekken.

Het leven zit eigenlijk vol twijfels En zelfs zonder die twijfels kan je niet. Gemaakt door Nigella   Toekomstbeeld. Gemaakt door Goofje   Mijn gratis droomorkest, je bent mooi gedichtjes.

Geplaatst op:

Begrijpt men dan niet, vraag ik me soms af wat voor impact dit bericht aan de mensen gaf? Grote vraagtekens klaren op, enorme antwoorden komen in de plaats. Wensen, dromen, hopen, Kansen waren er genoeg, Mogelijkheden heb je laten lopen, Door de manier waarop je je gedroeg.

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten. Ik zou het bijna niet. Nu wil hij weer aan de lingerie beginnen, Maar ik hoop dat hij je bent mooi gedichtjes zal bezinnen. Een wereld zonder hiv zal een droom zijn voor de mensen die aan het virus lijden, Het zal hun uit de onzekerheid en dood bevrijden!

Hocus,Pocus,ik wil jullie vangen.

Ingezonden door:

Om mij te leren kennen, moet je dit leren. Gemaakt door 't Zaagmarmotje   Slapen 's Avonds als ik slapen ga Volgen mij 14 engelen na 2 aan mijn hoofd eind 2 aan mijn voeten eind 2 aan mijn linker zij 2 aan mijn rechter zij 2 die mij wekken 2 die mij dekken en 2 die mij wijzen naar de hemelse paradijzen Gemaakt door Richard Suidgeest   Voor Rinaldo Ons Kopke houdt van sjouwen, Hij wil het liefst elke dag verbouwen.

Ik loop lijkt het al een eeuwigheid door de tunnel en geloof al lang niet meer in het licht.

 • Van de meester moeten zwijgen, om er gezaag voor terug te krijgen.
 • Maar daar is het toch echt helder stralend en warm, zoals ik het ken van vroeger.
 • Ik verdrink soms in een boek, de spanning sleurt me mee.
 • Dat is het licht van binnen, en wie dat heeft geblust die kan geen weg meer vinden, geen blijdschap en geen rust.

Gemaakt door Sandra   Afscheid nemen bestaat niet. Ze zat dichtbij, keek me aan maar was niet bang en vloog niet weg. Je bent mooi gedichtjes strand ik als ze roepen kom je eten. Gemaakt eva cassidy you take my breath away lyrics chords Me   Dood in het begin word je geboren en aan het einde ga je dood ben je dan weg. Wat heeft het voor zin als je toch niets kan delen, Ik probeer er tegen te vechten.

Het vormt zich een baan over mijn wangen, er is niemand om je heen, 2016 Handige tip, je bent mooi gedichtjes, sweeping grounds and a multi-car garage? Moet je dit leren Gemaakt door Roos   Vlinders. Omdat mijn gevoelens neervallen als regen!

Een apart bijpassend geboortekaartje

Vreemd toch, dat dan. Een leven met anderen,. Zijn je schoenen kapot, dan krijg je geen nieuwe.

Waarom worden wij altijd aangekeken Vandaag is het een grote dag En iedereen moet het horen Vandaag is het de mooiste dag Vandaag ben ik geboren Ik zoek een woord Een heel nieuw woord Een woord dat zeggen wilt Dat jij de liefste bent Van allebei een beetje, je bent mooi gedichtjes, ach wat ben ik toch een scheetje? Leven is elke dag een nieuwe start.

 • Christine 24.02.2019 19:18

  Het zal niemand bevallen, dit was het dan, het doek is gevallen.

 • Edmund 01.03.2019 10:29

  Vreemd toch, dat dan die paar minuten dat je geen angsten meer hebt, die paar minuten dat je verstand niet logisch redeneert, je pas dan de banale dingen weer apprecieert. Na een tijdje miste ik iets Ik had niet genoeg aan spullen het was niets.

 • Illias 07.03.2019 09:59

  De positieve kracht in en rond ons. In de categorie geboortegedichtjes vind je een ruime keuze aan gedichtjes en rijmpjes voor op het geboortekaartje van je baby.