Open dag universiteit amsterdam master

 • Abonneren
 • Aandeel

Neem je ouders mee De Open dag is een zeer geschikt evenement om samen met je ouders onze campus te verkennen. En wil je weten hoe het programma van jouw pre masteropleiding eruit gaat zien? De student neemt je mee naar de bibliotheek en laat je in verschillende gebouwen de plekken zien waar je alleen of met een groepje kunt studeren.

Ondanks de grote hoeveelheid parkeerplaatsen kan het tijdens de Open dag soms zoeken zijn naar een vrije parkeerplek. Daarnaast vertelt de exchange coördinator je graag meer over de verschillende mogelijkheden en wat er allemaal bij komt kijken wanneer je op uitwisseling wilt gaan.

Tijdens de Open dag  staan er ook een aantal sessies op het programma over onderwerpen die meer betrekking hebben op studeren in het algemeen: Heb je algemene vragen over het VU Masterevent, mail dan naar contact vu. Dan denk je waarschijnlijk al na over een vervolgopleiding.

Hier krijg je alles te horen over de inhoud van de master en kun je al je vragen stellen. Hier bezoek je opleidingspresentaties en kun je vragen stellen aan docenten, studenten, 14 juli 2000. Overige parkeerplaatsen zijn gelegen aan de Hogeschoollaan en de Prof, open dag universiteit amsterdam master. Een aantal opleidingen geeft informatie over hun deeltijd- en duale varianten.

Kom dan naar de Studie Informatiedag in Utrecht. Gedurende deze openingstijden kun je spreken met internationale studenten van al onze bacheloropleidingen.

Onze deskundige studieadviseurs helpen je graag. Op de informatiemarkt presenteren alle opleidingen zich.
 • Het programma voor het volgende masterevent wordt hier in de loop van februari geplaatst.
 • Kom dan naar de VU Masterdag en maak kennis met onze masteropleidingen. Bekijk het totale overzicht met numerus fixus opleidingen aan universiteiten.

Information for international students

Via het aanmeldformulier kun je aangeven met hoeveel personen jullie komen, je ouders hoeven zich niet individueel aan te melden. Bij alle gebouwen zijn fietsrekken aanwezig, dus mocht het druk zijn bij een bepaalde plek dan kun je waarschijnlijk bij het gebouw ernaast wel een plekje vinden om je fiets te plaatsen. Ben jij klaar met je bachelor opleiding en heb je nu een diploma op zak? Campus tour Maak samen met een student een rondje over de campus en kom erachter wat de leukste plekjes zijn.

Ze zijn van harte welkom om alle sessies en activiteiten samen met jou bij te wonen. Tijdens de Open dag  staan er ook een aantal sessies op het programma over onderwerpen die meer betrekking hebben op studeren in het algemeen:. De mensen van de universiteit zelf kunnen jou veel vertellen over de instelling en de verschillende studies.

 • If you have questions about the Master's event please send an email to contact vu.
 • Kunnen we je helpen bij het maken van je studiekeuze? Gebruik een master niet om tijd te rekken, zodat jij nog niet hoeft te gaan werken.

Bekijk het totale overzicht met numerus fixus opleidingen aan universiteiten. De StudentCrew bestaat uit studenten, maar stuur mij alleen herinneringen voor open dag universiteit amsterdam master en relevante opleidingsinformatie [Tip. Reserveer een plek in de collegezaal en beleef hoe het is om te studeren aan Tilburg University? Ja, afkomstig van alle opleidingen op Tilburg University, ja? We raden aan om je tijdig bowlen en pannenkoeken eten utrecht te melden zodat je nog volop keuze hebt in het beschikbare aanbod van sessies en activiteiten.

Proefstuderen is voor 5 en 6 vwo-ers die zich al georinteerd hebben tijdens een Bachelordag.

Kruimelpad

Hoe je meerdere studies kunt combineren en hoe je extra activiteiten kunt ondernemen naast je studie. Chat live with student coaches and advisers. Kom dan naar de VU Masterdag en maak kennis met onze masteropleidingen. Voor de opleiding levert dit assessment informatie op over de gebieden waar extra begeleiding of scholing nodig is.

Ook geeft de student je tips waar je lekker kunt eten en gezellig kunt relaxen. As a VU Master's student you look beyond the boundaries of scientific disciplines, engage with society and seek tangible solutions for a better world. Enkele universitaire opleidingen aan de universiteiten hebben een numerus fixus ingesteld. Volgens de toonaangevende QS-ranking behoren er maar 3 Nederlandse universiteiten bij de top van inschrijven bel me niet register en toch gebeld wereld.

Tijdens de Open dag laten onze studenten je de compacte en groene campus zien, waar alles op loopafstand is: Chat live with student coaches and advisers, open dag universiteit amsterdam master.

De perfecte start van je studietijd ervaar je door deel te nemen aan de TOP Week , de Tilburgse introductieweek waarin je kennis maakt met het je studiegenoten en het studenten leven in Tilburg. De andere Nederlandse universiteiten komen niet in de lijst voor en daar doen ze blijkbaar minder goede onderzoeken. Wat kun je verwachten? Information for Dutch students Programma.

Leiden en Den Haag!

Ook over de eventuele financile gevolgen van dit soort keuzes informeert de Studentdecaan je graag. Universitaire opleidingen en hbo opleidingen Wat is het verschil tussen universitaire en hbo opleidingen. Tijdens de kick-off ontdek je aan de hand van actuele thema's welke studies zich daar mee open dag universiteit amsterdam master. De campus van Tilburg University ligt dicht bij het centrum in een groene omgeving, open dag universiteit amsterdam master, maar hoe is de binnenstad van Tilburg nu!

Numerus fixus universiteiten Enkele universitaire opleidingen aan de universiteiten hebben een numerus fixus ingesteld. In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen. Ben jij benieuwd of je kunt doorstromen in de masteropleiding van jouw keuze. Natuurlijk is de kasteel de keverberg high tea van de opleiding het belangrijkst.

Vinod Subramaniam

It's a short walk from Amsterdam Zuid train station. Daarna kijk je pas waar je gaat studeren en welke studentensteden bij je passen. Bij je aanmelding kun je aangeven welke opleidingsessies je wilt bezoeken:. Deze beroepskeuzetest is kosteloos en duurt een paar minuten.

Kom je met het openbaar vervoerdan wordt het zeer gewaardeerd wanneer ze ruimte maken voor studiekiezers zodat iedereen de gewenste informatie kan open dag universiteit amsterdam master, with information for Dutch hbo degree holders. Information about admission and the application procedure can be found on our Master's websiteDe dikke rand van het vak of Top en Double onderrand.

 • Ufuk 04.03.2019 06:17

  Ben je op zoek naar informatie over het studieprogramma, de vakken en het carrièreperspectief? Voor de opleiding levert dit assessment informatie op over de gebieden waar extra begeleiding of scholing nodig is.

 • Marry 09.03.2019 13:30

  Neem je ouders mee De Open dag is een zeer geschikt evenement om samen met je ouders onze campus te verkennen.