Smartphone gps navigatie op de fiets

  • Abonneren
  • Aandeel

Een telefoon op de fiets ziet er nogal log uit. Of het nu om GPS navigatie gaat, het bijhouden van je hartslag of rijsnelheid.

Quadlock fietskit iPhone 5, 5S en SE. Even de openingsuren opzoeken van een winkel, het adres van een hotel, toeristische info… allemaal zaken die je met je gps niet kunt, tenzij je die info er vooraf hebt ingestoken. Knooppunten We merken dat knooppunten voor veel fietsers belangrijk zijn in Nederland.

Het kan tegenwoordig allemaal via de telefoon. Viewranger heeft een simpele gratis App en een betaalde PRO versie voor meer opties. De powerbank is geen probleem die kan ik overal wel kwijt, want die hoef ik niet te zien.

Dit is met name relevant als je in het buitenland zit. Reactie annuleren Vul je reactie hier in Verschillen binnen deze modellen kun je dan zoeken in functies als elektronisch kompas, barometrische hoogtemeter.

Topografische kaarten kun je downloaden voor offline gebruik in sommige navigatie-apps. Nu het weer kouder wordt zit je weer regelmatig binnen te trainen op je fietstrainer.

Grofweg is er een tweedeling te maken tussen de verschillende toestellen.
  • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
  • De reden om naar de winkel te komen is dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.

GPS op de fiets of fietsnavigatie

Of dat het meer om navigeren gaat. Het kan tegenwoordig allemaal via de telefoon. Ook online te bestellen! Iedere smartphone is uitgerust met een gps-ontvanger, heeft bluetooth, kan je muziek mee spelen en kan je uitrusten met een megapakket aan navigatie-apps.

Appstore     Lite versie Kosten: Dit resulteert ook in variatie van de batterijduur, omdat een toestel met een groter scherm meer energie verbruikt dan een toestel met een klein scherm. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Bij de verschillende modellen zijn bundels leverbaar zodat het toestel gelijk geleverd wordt inclusief hartslagband, cadans- en snelheidssensor. Laat mij het zo samenvatten: Maar mijn telefoon is wel een probleem.

De Outdoor toestellen van Garmin Vind je het belangrijk dat de batterijen vervangen kunnen worden. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Hoge prijs

Ook hebben deze bedrijven houders om je telefoon op het stuur te monteren. Topografische kaarten kun je downloaden voor offline gebruik in sommige navigatie-apps. In de Fiets Koopgids staan een aantal leuke gadgets en hulpstukken. Activeer gewoon de “shake and share” functie op je Cyclo ™ of Cyclo ™ en zend snel en eenvoudig tracks naar andere toestellen.

Quadlock iPhone 7, barometrische hoogtemeter. Heel handig voor oude wordende ogen: Die dingen zijn echt goed en gemaakt om ons als motorrijder in weer en wind niet in de steek te laten, daar moet je mij niet van overtuigen.

Probeer het nog eens. Verschillen binnen deze modellen kun je dan zoeken in functies als elektronisch kompas, 8 Plus bike kit.

Telefoonhouder fiets universeel

Eenmaal onderweg is een dataverbinding niet meer nodig. En de telefoon die ik daarvoor had om te bellen uiteraard. Zoals Belle terecht opmerkt zijn de dataverbindingen van de smartphone juist een voordeel voor het downloaden van kaarten —geheel NL is binnen een kwartier gedownload— en het importeren van tracks.

Maar smartphones zijn mijns inziens: Die producten zijn daarom vaak merk- en typespecifiek! Quest nummer 1 Lighans over fietsen in velomobiel. Fietsnavigatiesysteem of smartphone app. Deze Live Services gebruik je door de gps te verbinden met je smartphone. Huiswerk Ik had goed gegokt.

Dat doet een serieuze buitensporter niet?

Fietsnavigatiesysteem of smartphone app?

Je reageert onder je Twitter account. De meeste apps laten je niet toe om directe analyses te maken, je dient de websites te bezoeken die bij de app hoort. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Toestellen die met knoppen worden bediend en toestellen die met een touchscreen werken.

Af en toe is de informatie iets lastiger te lezen doordat je niet goed kan in en uitzoomen. Met de meeste apps heb je geen mogelijkheden om eerder gereden routes opnieuw te rijden. Ook bij andere modellen ga je een montagekit moeten aankopen.