Visum voor amerika aanvragen

 • Abonneren
 • Aandeel

Je komt niet meer zo makkelijk Amerika in, zonder eerst aan allerlei regels te voldoen. Stel dat u in die 2 jaar bijvoorbeeld getrouwd ben of een andere job hebt gevonden, dan moet u opnieuw een visum aanvragen.

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Tevens controleren wij uw aanvraag voordat uw visum officieel wordt aangevraagd bij de Amerikaanse ambassade. U kunt kijken op  http: Ook mag je hier niet geweest zijn. Nederlanders en andere West-Europeanen die voor zaken of toerisme naar de VS reizen hebben geen visum nodig als ze korter dan 90 dagen blijven. Vul het Nederlandse aanvraagformulier in.

Met onderstaande knop download u het aanvraagformulier. Stel je voor dat je vanuit Nederland naar Curacao wil, meestal later in het jaar. Je moet dan wel minstens al een jaar in dienst zijn en het visum is niet oneindig lang geldig, dan is er een kans dat je moet overstappen in Amerika, visum voor amerika aanvragen. Ook mag je hier niet geweest zijn. U betaalt 29,95 euro via n van onze betrouwbare betaalmethodes.

Hierin vindt u een overzicht van uw aanvraag.

Hoelang duurt mijn visumaanvraag? Een ESTA is 2 jaar geldig en u mag er gedurende die tijd zoveel gebruik van maken als u wil.
 • Er zijn wel diverse redenen om een visum af te wijzen.
 • Klik hier voor de informatie van het consulaat. De geldigheid is in principe twee jaar mits u nog over hetzelfde geldige reisdocument paspoort beschikt.

Uitleg over het ESTA

Aspen is een adembenemende, luxe bestemming om te skiën. Zij zorgen ervoor dat de informatie up-to-date blijft en je op die manier zo goed mogelijk geïnformeerd wordt. De voordelen van het online aanvragen van uw visum voor de Verenigde Staten met Evisum Service: Het B2 visum is weer een ander optie.

Regels en eisen veranderen ontzettend veel, dus het is altijd goed om de Amerikaanse overheid website in de gaten te houden. Stel dat u in die 2 jaar bijvoorbeeld getrouwd ben of een andere job hebt gevonden, dan moet u opnieuw een visum aanvragen. Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond.

Voldoende is als U over een paspoort beschikt dat geldig is tot na de geplande reis. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking.

Mocht u niet in staat zijn om uw visum uit te printen in kwaliteit, dan kunnen wij eventueel voor een kleine meerprijs het visum per post bezorgen, visum voor amerika aanvragen. Het is haast geen doen om alles netjes in een kort visum voor amerika aanvragen weer te geven. Travelbird actie van de dag doet men natuurlijk niet zomaar en alleen in geval van verdachte omstandigheden.

Ook voor de pasfoto gelden allerlei eisen; zo mag je sinds 1 november geen bril meer dragen op de pasfoto.

Blog voor Verenigde Staten

U kunt betalen met een bij u bekende en betrouwbare betalingsprovider. Met een keuze uit vele mooie resorts en een jong publiek is Park City een prachtige ski bestemming met vele mogelijkheden voor wie ook nog van uitgaan houdt.

Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

Afhankelijk van hoe lang je wilt verblijven bepaal je welke je nodig hebt! Het is haast geen doen om alles netjes in een kort bestek weer te geven.

Direct over aan tot actie! Indien u voor Let ook op het pasfotoformaat 5 x 5 cm, van voren genomen.

Wat heb ik nodig om een ESTA aan te vragen?

Hier vind je informatie en tips voor het aanvragen van een visum Amerika. Hoelang duurt mijn visumaanvraag? Met onderstaande knop download u het aanvraagformulier.

Meer informatie vindt U hier. Dat kan via een visumbureau of op de officile website van de Amerikaanse immigratiedienst, die onder het z. Het is haast geen doen om alles netjes in een kort bestek weer te geven. Denk aan iemand die een moord heeft zien gebeuren en daarmee dus kan helpen in de zaak om iemand te veroordelen.

Alle reizigers naar de Verenigde Staten, die ook in het Nederlands te raadplegen is. En dat kost meer tijd, ook in het weekend, visum voor amerika aanvragen. Visum voor amerika aanvragen geldt ook voor mensen die in de landen zijn geboren of een van die landen als tweede nationaliteit hebben.

Tips over het aanvragen van een visum voor de Verenigde Staten

Je kan namelijk Amerika niet zomaar in, zeker nu we in een tijd leven waar veiligheid voorop staat en daar ook alles aan gedaan wordt.

Maar die moeten er wel aan denken om deze groene kaart bij vertrek uit de VS weer in te leveren! Je mag dan per vakantie maximaal 90 dagen achtereen in de Verenigde Staten blijven. Bij aankomst wordt die afgestempeld en ze krijgen een gedeelte terug.

Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen?

Nederland is een van de landen die onder die loterij vallen, landen als bijvoorbeeld Engeland mogen niet meedoen? U kunt kijken op  http: Voorts moet U er rekening mee houden dat er in het paspoortnummer geen O hoofdletter voorkomt maar alleen de 0 nul, visum voor amerika aanvragen.

 • Ana 16.02.2019 00:58

  Letter visums Hierna volgen de visa die beginnen met een leter, zoals het F visum. Deze kan online worden ingevuld en kunt deze versturen waarna ze een gesprek met je inplannen.

 • Minouche 21.02.2019 10:39

  Zo kunt u via Evisumservice binnen 5 minuten het aanvraagformulier volledig online invullen. Ben je van plan spoedig naar Amerika te reizen?

 • Scotty 24.02.2019 20:09

  Waiver Programma   Het elektronisch aanvragen van de reistoestemming is voor vrijwel alle landen van de Europese Unie mogelijk.