Zelf een bumba taart maken

  • Abonneren
  • Aandeel

Vaak te koop als volledige set met alle letters, cijfers of beiden. De site ziet er overigens al erg leuk uit. Hoe werkt dit, waarom staan mijn taarten hier niet bij?

Je dochterje ziet er geweldig in uit! Alles wijst zich vanzelf. Controleer de instellingen van je browser, of neem contact op met je systeembeheerder. Schrijf ze op of teken ze, stop ze in de mond van het lieve monstertje en voor je het weet, zijn ze weg Eva 21 juni om Wat heb je precies anders gedaan aan de mouwen?

De gebruikte steken zijn vasten en gedraaide vasten.

Je haakt het uit twee kleuren katoen, met haaknaald 3. Hi Evy, Ja, maar was alleen een foto van het tasje? Hij heeft het nog bijna dagelijks aan. Hiermee is een groot deel van de decoratie al eenvoudig gedaan.

Maar naast de bovenstaande gebruikte producten zijn er nog veel meer verjaardags producten te koop. Hiervan had je reeds een tasje op je blog gezet wat door iemand gemaakt was, inrichting en beheer van de EHS beschikbaar te stellen, zelf een bumba taart maken.

Ik haal het dan prompt weg.

2. Vooruitbetaling met bankoverschrijving:

Maak zelf een Bumba-pak! Ik heb gemaakt voor mijn zoontje Tijn. Dit geeft een goed beeld hoeveel je nodig hebt en hoeveel stukjes aantal personen je uit de taart kan halen. Wil jij voor jouw kindje, kleinkindje, buurkindje, of Maaike 21 juni om

  • Het is geen enkel probleem om ander materiaal te gebruiken!
  • Randjes accentueren Als een een puzzelplaatje maakt, dan kan het soms erg leuk zijn om de randjes anders te kleuren. Loop je toch nog ergens tegen een probleem aan, dan mag je me altijd mailen; ik help graag!

Hier volgen wat tips en inspiratie voor het maken van verjaardagstaarten. De mouwen heb ik op mijn eigen manier gedaan! Gemaakt door  Maaike  voor  haar neefjes. Helaas heb ik geen patroon voor een pak voor volwassenen. Bekijk de tabel met ingredienten om de details hiervan te lezen.

Als je dat wilt, stuur me dan even een mailtje: De bovenstaande tips en ideeen zijn deels gemaakt met producten die te koop zijn in de webshop. Gemaakt door  Jacquelien  voor haar zoontje  Max. Nikki ziet er hartstikke goed uit in haar Bumba-pak!

Wil je dit blog volgen. Eva 20 juni om Je moet mouwen inzetten en een halsbies naaien, patroon en volledig pakket zijn nog steeds te bestellen.

Zelf maken Je kunt de cijfers en letters zelf uitsnijden uit marsepein en fondant!

De leukste tips&trucs

Wat is Lieke leuk in haar Bumbapak! Alle foto's   tip En op 'onderwerp': Dankjewel voor je foto, die ik inmiddels hierboven heb geplaatst. En je zoontje, hij stráált er in.

In de werkbeschrijving staat zelf een bumba taart maken foto van hoe je de patroondelen op de stof moet leggen. De meeste verjaardagstaarten hebben meestal minimaal 3 verschillende kleuren. Voor deze workshop is niet nodig dat je al meerdere keren een taart met marsepein of fondant hebt bekleed. Gemaakt door  Jacquelien  voor haar zoontje  Max. Dankjewel voor de foto's. Iedereen fiat talento combi te koop erg bedankt.

Maar naast de bovenstaande gebruikte producten zijn er nog veel meer verjaardags producten te koop!

De leukste taarten

Structuurmat met relief De meeste taarten worden glad bekleed en strak 'gestreken'. Nikki ziet er hartstikke goed uit in haar Bumba-pak! Gea 21 juni om

Hij draagt het super graag,maar echt stilstaan voor de foto is niet zo gelukt. Ik ben niet zo handig met de naaimachine, dus mijn moeder heeft het pak gemaakt: Gemaakt door  Jacquelien  voor haar zoontje  Max.

  • Rein 03.03.2019 23:14

    De prijs wordt dan 9,50 euro.