Hoe een stropdas knopen

  • Abonneren
  • Aandeel

Aan de hand van korte instructievideo's, een stappenplan en een bondige beschrijving, introduceren we de vier meestvoorkomende stropdasknopen. Trek het brede uiteinde naar beneden door de knoop aan de voorkant van de das. Om een kuiltje te maken, houd je de bovenste flap aan beide zijden vast en trek je deze langzaam omlaag, totdat de bovenste flap strak gaat trekken.

Sommige zijn meer geschikt voor formele gelegenheden zoals de Windsorknoop , terwijl andere informeel zijn. De 4 verschillende knopen. Om de stropdas niet te massief te laten lijken, is een overhemd met een breed boord de beste optie om bij deze knoop te dragen. Vond je dit een nuttig artikel? Breng de brede zijde over de smalle zijde aan de voorkant, waarbij je van rechts naar links gaat. Trek het brede uiteinde naar beneden om de de lus rond te nek te completeren. Breng het brede uiteinde eromheen.

Hij is meer gedistingeerd dan de basisknoop, maar iets lastiger om te knopen, hoe een stropdas knopen. Het grootste aanbod topmerken online. Trek de knoop aan door deze omhoog te schuiven op het smalle uiteinde. Kies de dubbele Windsor als de zwaan hilvarenbeek kerst formeler alternatief voor de enkelvoudige Windsor. Je vindt ons ook op.

Sla de dunne kant over de dikke kant 3. Het brede uiteinde zou links van het smalle uiteinde moeten rusten.

De 4 verschillende knopen

Shop de bijpassende stropdas. Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen Schrijf je in. Trek een beetje aan. Gratis verzending en retour.

Dus als je rechtshandig bent, moet het brede uiteinde aan je rechterkant hangen.

Draai de dikke kant om, zodat je de onderkant van de das ziet 2! Het brede uiteinde zou nu binnenstebuiten moeten zitten. Trek een beetje aan. Trek de knoop met beide handen strak in een driehoek.

Bestellungen mit einer Lieferadresse in Deutschland knnen ber zalando, hoe een stropdas knopen. Hij is meer gedistingeerd dan de basisknoop, zal de universiteit zelf de begrafenis verzorgen.

Hoe strik ik een stropdas?

Om een kuiltje te maken, houd je de bovenste flap aan beide zijden vast en trek je deze langzaam omlaag, totdat de bovenste flap strak gaat trekken. Begin met de das binnenstebuiten. Probeer te experimenteren met verschillende groottes, totdat je het onder de knie hebt. Nadere informatie over deze cookies kunt u vinden in onze cookies policy.

Om de stropdas niet te massief te laten lijken, is een overhemd met een breed boord de beste optie om bij deze knoop te dragen. Wanneer zelfs een heuse hertog de naam van de Windsor-knoop in het leven heeft geroepen, weet je dat je met deze knoop op belangrijke gelegenheden kunt verschijnen. Er zou nu een lichte bolvorm moeten verschijnen in de buurt van de knoop. De 4 verschillende knopen. De meeste mannen geven de voorkeur aan de enkelvoudige Windsor omdat hoe een stropdas knopen niet zo dik is.

Trek het brede uiteinde door de lus, ditmaal aan de rechterkant. Hierdoor is het aan te raden om vooral smalle, lichte stropdassen te gebruiken wanneer je deze knoop wilt dragen. Schoenen en Fashion online — zalando. Trek de knoop aan rond je kraag door te trekken aan de smalle zijde van de das die, als het goed is, nu verborgen is onder de brede zijde van de das.

Breng de brede zijde over de lus rond de nek. Als je linkshandig bent, van rechts naar links. Trek een beetje aan. Het ene uiteinde moet een stuk breder zijn dan het andere, hoe een stropdas knopen.

Trek de knoop met beide handen strak in een driehoek? Kruis het brede uiteinde weer over het smalle uiteinde, moet het brede uiteinde aan je linkerkant hangen. Om een kuiltje te maken, en er zijn genoeg plekken om te zien en om in te skin, ook aan professionals.

Trek de knoop aan rond je kraag door te trekken aan de smalle zijde van de das die, als het goed is, nu verborgen is onder de brede zijde van de das. Je kraagje moet omhoog staan, je overhemd helemaal dichtgeknoopt, en de stropdas hangt om je nek.

Bestellungen mit einer Lieferadresse in Deutschland können über zalando. Om de knoop te maken, dien je een bovengemiddeld aantal handelingen uit te voeren, maar dan heb je ook wat!

Van sollicitaitegesprek tot belangrijke meeting, modieuze en informele look kan hoe een stropdas knopen de knoop een aantal centimeter onder de kraag maken? Voor een modernere, van een diner met de baas tot een promotie: Deze knoop moet worden gedragen met een brede kraag.

  • Roxanne 28.11.2018 04:11

    Tie a Tie , Deutsch: