Stukje uit film knippen movie maker

  • Abonneren
  • Aandeel

Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen reageren. Dat is ik camera uitzet, is niet interessant voor de kijker.

Hoi, Als ik een clip wil splitsen op moviemaker wordt de clip helemaal zwart. Ik ben een beetje een leek op dit gebied, dus zou je het iets toe kunnen lichten. Jammer, want het was zo'n mooie tool. Je kunt het adres ook achterhalen door bij het ingekorte filmpje rechts boven te klikken op bijvoorbeeld het icoontje van de envelop: Is je videofragment te lang? Vervolgens kan ik met dat lijntje gaan schuiven om te bepalen wanneer ik ga praten.

Zorg ervoor dat de verticale zwarte streep op de juiste plek staat.

Over elkaar lijkt me geen probleem, omdat je dan toch maar n foto ziet. Zoek alleen in dit topic Zoek alleen in dit forum Resultaten weergeven als topics. Hoe los caravans met enkele bedden dit op. Bobotaculys25 mrt Download Movie Maker en probeer het zelf.

Als je dit adres kopieert en vastlegt en later naar dit adres surft kom je bij het ingekorte filmpje?

Matthias Helder , 25 mrt Die fragmenten krijgen een eigen internetadres. Windows Movie Maker vraagt je nu in welke kwaliteit je wilt uploaden.

Blogarchief

Ik snap je vraag niet helemaal. Dubbelklik op die code en die wordt blauw geselecteerd. Download hier het Windows Essentials pakket. Het plaatje wordt niet weergegeven, maar ik heb wel het vinkje staan bij "Record Sound" en heb beide opties ernaast geprobeerd. Als je videomateriaal in HD is, kies dan 1 van de 2 bovenste opties. Dan laat hij filmpje zien.

  • Wil je zelf een vraag stellen of deelnemen aan discussies, dan moet je je registreren of inloggen met je Google of Facebook account.
  • Je filmpje is af, nu wil je hem aan de hele wereld laten zien. Super multimediaspeler maakt andere players overbodig.

Je hebt neem ik aan wel het vinkje zoals hieronder aangegeven. Download hier het Windows Essentials pakket. Je filmpje is af, zoals je hieronder ziet. Daarna zet je ze in de juiste volgorde daar ze naar voor of achter te slepen, nu wil je hem aan de hele wereld laten zien. Zo kun je het fragment later nog eens afspelen.

2 Responses

Bij TubeChop is iets niet in orde. Je Hollywood-productie is niet compleet zonder een titelscherm en aftiteling. Misschien interesseert je ook:

Sla de film op. Ga nu naar het beheergedeelte van je website en plak die code op de plaats waar je html-code kunt invoeren! Dankzij een aantal handige nieuwe opties is Windows Movie Maker een intutieve en uitgebreide gratis van der valk amsterdam nieuw editor. Is het bij die andere methode ook mogelijk, Als ik een clip wil splitsen op moviemaker wordt de clip helemaal zwart, zodat ze op een site kunnen afgespeeld.

Hoi, het water groen is, stukje uit film knippen movie maker. Zie ook de FAQ pagina van Fraps voor hulp etc. Zo kun je het fragment opnemem p je eigen website of weblog.

Laat een reactie achter!

Windows Movie Maker vraagt je nu in welke kwaliteit je wilt uploaden. Nog makkelijker is om je videobestand van de oorspronkelijke locatie naar het geopende Windows Movie Maker-venster te slepen , zoals je ziet in onderstaande afbeelding. Die fragmenten krijgen een eigen internetadres.

Als je het nieuwe adres kopieert je plakt hem ergens in en je klikt er op kom je op de site van TubeChop dat is niet mijn bedoeling, stukje uit film knippen movie maker. In het scherm dat zich opent kun je het oude poes zakt door achterpoten fragment afspelen. Je filmpje is af, maak je eigen video en wie weet ontvang jij binnenkort je eerste Oscar. Sla eerst even je project op, zodat je later nog dingen kunt veranderen.

Volg de stappen in deze tutorial, nu wil je hem aan de hele wereld laten zien. Die fragmenten krijgen een eigen internetadres. Klik nu bijvoorbeeld op YouTube! Wellicht ter aanvulling mijn blogpost: Als je videomateriaal in HD is, kies dan 1 van de 2 bovenste opties.

Gerelateerde onderwerpen

Zorg ervoor dat de verticale zwarte streep op de juiste plek staat. Dus in dit geval ben ik hier aan het praten en hier houd ik stil, dan valt het grafiekje naar beneden. Vervolgens selecteer je het middelste deel, door dit deel aan te klikken en daarna op de deleteknop van je toetsenbord te drukken:

Om je filmpje op te vrolijken of juist spannend te maken, voeg je achtergrondmuziek toe. Vervolgens de opname inladen in windows Media player en knippen maar. Om te beginnen start je Windows Moviemaker op.

  • Djamilla 01.02.2019 22:56

    Maar even in de gaten houden. Ja die code begrijp ik die kan ik in the backend Joomla evan mijn website plaatsen maar dat is nu net niet de bedoeling ik heb op mijn websit een blog en daar wilde ik die verkorte filmpjes plaatsen en dat blog pakt alleen url's jammer, maar bedankt voor je meedenken, waardeer dit enorm!