Subway op de kamp openingstijden

 • Abonneren
 • Aandeel

Volgens mij een kok die het meer voor de hobby doet en geen verstand ervan heeft. Lekker ontspannen en zeer veer tussenruimte tussen de tafels! Ik ga er heel graag naar toe!

Voor de vaste klanten mis ik een stempelkaart voor een gratis kop koffie. Was deze week weer eens in de vernieuwde zaak. De bediening was inderdaad wel redelijk. Ik bestel twee kleine wienerschnitzels bij de wat oudere dame met bril. Heel mooi en fris uitziende lunchroom, alles lekker fris en goed verzorgd.

Kortom een aanrader voor iedereen die voor een redelijke prijs iets wil eten en drinken. Ik bestel twee kleine wienerschnitzels bij de wat oudere dame met bril, subway op de kamp openingstijden. Volgens mij een kok die het meer voor de hobby doet en geen verstand ervan heeft! Helaas kon ik niet meer eten, omdat ik te laat stacaravan te huur zuid holland volgende keer kom ik ruim voor sluitingstijd.

De klant is er koning.

Een kopje koffie is leuk "aangekleed " met een koekje met slagroom. Dit was de 1e en tevens de laatste keer dat wij hier wat gegeten hebben. Ik had een jagerschnitzel waarvan de saus smaakte naar curry, mijn partner bestelde kippenragout, nou de kip moest je zoeken, het was een en al champignons.

Het eten en de bediening is super. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. De bediening was vriendelijk, het eten is ruim voldoende, de schnitsel was heerlijk mals en de saus goed op smaak. Eten is er erg lekker, goede garneringen lijkt wel een complete salade zelfs bij de kleine gerechten.

Kortom een aanrader voor iedereen die voor een redelijke prijs iets wil eten en drinken. Ik ga er heel graag naar toe! De kipsaté was op het randje gaar, maar dan ook echt op het randje.

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Nederland Belgi Nederland Servi. Ik heb de eigenaar aangesproken die wel vriendelijk bleef maar volhield dat hij normaal nooit klachten kreeg, dus gewoon afrekenen en niet zeuren. Leuke sfeer in de zaak.

Deel op Facebook Deel op Twitter.

Hier wordt de koffie op een nostalgische wijze voor u gezet, en dat proef je

Wij komen er erg graag. Zaak is mooi geworden, service en kwaliteit hetzelfde gebleven. Marion, Truus, Henny en Fien.

Dat is pas service dan kun je niet van ieder restaurantje zeggen alle vakantiegangers en iedereen een tip, subway op de kamp openingstijden. Helaas kon ik niet meer eten, omdat ik te laat was; volgende keer kom ik ruim voor sluitingstijd. Hotels in de buurt ! De kipsat was op het randje gaar, maar dan ook echt op het randje. Soms moet je lang wachten maar leuke sfeer en goede prijs kwaliteit.

Hoe was je ervaring?

Altijd gezellig, heel leuke bediening. Jean Pierre 17 punten. Het ziet er schoon en netjes uit.

Vanmiddag nog een heerlijk broodje gegeten. Heel mooi en fris uitziende lunchroom, alles lekker fris en goed verzorgd. Lekker eten en drinken voor een betaalbare prijs. Vriendelijke en gezellige, subway op de kamp openingstijden, prachtig ingerichte lunchroom. Was deze week weer eens in de vernieuwde zaak.

Und ich werde auch wiederkommen. Dat is pas service dan kun je niet van ieder restaurantje zeggen alle vakantiegangers en iedereen een tip.

De kipsat was op het randje gaar, die uit eten gaan betaalbaar willen houden en mensen die een flinke honger hebben.

Onze bezoekers over PostNL postkantoor in Landgraaf

Lunchroom De Piccolo op 30 september Ik ga er heel graag naar toe! Wij komen hier al enkele jaren en zijn uitermate tevreden over het eten en de leuke spontane bediening.

Ich war mit meiner Mutter hier Goede service en niet te duur. Kom regelmatig met mijn vrouw.

 • Daron 14.01.2019 23:31

  Deel op Facebook Deel op Twitter. Ik heb er met mijn vriendinnen weer lekker gegeten en gedronken.

 • Geraldine 24.01.2019 11:30

  Vanmiddag nog een heerlijk broodje gegeten. Nederland België Nederland Servië.

 • Celine 01.02.2019 01:10

  Ik heb de eigenaar aangesproken die wel vriendelijk bleef maar volhield dat hij normaal nooit klachten kreeg, dus gewoon afrekenen en niet zeuren. Lees ook onze privacyverklaring.