Beoordeling cruise schip rembrandt van rijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Deze zijn ongeveer 12 kwadraat meter en zijn voorzien van twee gescheiden opklapbedden, die in opgeklapte positie een zitje vormen. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Alleen de muziek was een regelrechte afknapper.

En ondanks dat het 12 daagde reis was werd er geen poging ondernomen om dit te herstellen. The expedition is ship-based and physically not very demanding. He viajado con Oceanwide a Svalbard y el Noreste de Groenlandia entre julio y agosto de Every day there will be excursions on land, weather and ice permitting. Rembrandt van Rijn 14 dagen.

The electrical supply aboard the ship is volt 50hz.

We hebben de riviercruises de Rijn ,de Moezel en de Saar gedaan 13 dagen, beoordeling cruise schip rembrandt van rijn. Y me ha parecido un viaje extraordinario! Would you like to know what to expect on your vacation in Cruise ship Rembrandt van Rijn. Het is ook heerlijk om naast de verwennerij aan boord met lekker eten en gezellige muziek,op diverse aanlegplaatsen even van boord te gaan en een wandeling te warm gerookte zalm recept ah aan de kades en steden.

Bij het mooie weer van deze zomer is dat een groot nadeel van deze nieuwe hotelschepen; of daar al die moderne luxe tegenop weegt???!

The communication and navigation equipment has been completely renewed according to the latest SOLAS regulations.
 • According to circumstances the weather, the ice-situation or the passengers´ wishes the program can sometimes be adjusted. Alleen de muziek was een regelrechte afknapper.
 • Rembrandt van Rijn Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader.

47 reviews Cruise ship Rembrandt van Rijn

The electrical supply aboard the ship is volt 50hz. The ship is well suited for expedition cruising among small islands and offer good open deck viewing areas, also when under sail. The long Norway nights offer travellers on this expedition an excellent chance to take in the beauty and wonder of the Northern Lights. Catering Three simple but good meals of international cuisine per day are served buffet style in the restaurant and is prepared by our cook.

Hoop familie van Hengst, 29 maart naar Basel tenminste één van jullie weer te zien. De crew was ook heel vriendelijk.

De bemanning van het schip zijn geweldig,zo lief en behulpzaam. Ook op cultureel gebied zijn er grote verschillen te ontdekken. Het is ook heerlijk om naast de verwennerij aan boord met lekker eten kijkshop bergen op zoom telefoonnummer gezellige muziek,op diverse aanlegplaatsen even van boord te gaan en een wandeling te maken aan de kades en beoordeling cruise schip rembrandt van rijn.

Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Goede reis mooie boot fantastische bemanning goed eten. Vanwege de tactische ligging van de vele nederzettingen langs de Rijn werden hier vaak kastelen, burchten en andere vestingen gebouwd!

S/v Rembrandt Van Rijn

Oftewel, kwaliteit wat al het personeel begrijpt hoe ze het de gasten tot de zin kunnen maken op allerlei manieren. Would you like to know what to expect on your holiday in Cruise ship Rembrandt van Rijn?

Dat houdt in dat de luxe van die tijd nu door ons ervaren wordt als redelijk comfort.

Het eten aan boord is voortreffelijk en dat geldt ook voor de bemanning en bediening, beoordeling cruise schip rembrandt van rijn. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options. The ship can accommodate a maximum of 33 passengers in 16 cabins. Een tweede tocht met deze oldtimer was een even groot genoegen als de eerste. The 2 inflatable rubber crafts zodiacs enable landing and wildlife viewing opportunities in otherwise inaccessible areas.

Tipping is a very personal matter and the amount you wish to give is at your discretion. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. De lounge is van een wat donkere, ouderwetse gezelligheid en het restaurant evenzo.

Home Vlootschouw Rembrandt van Rijn.

 • Wij hebben diverse Rijncruises gemaakt, maar zijn nog nooit zo verwend!
 • The Rembrandt van Rijn measures 49,50 meters in length, 7 meters in width and has a draft of 2,8 meters.
 • The customary gratuity to the ship's crew and expedition leader is made as a blanket contribution at the end of the voyage.
 • De kapitein was heel vriendelijk en voor iedereen gelijk en nog heel jong 31 jaar.

De Rembrandt van Rijn is een klassiek Nederlands schip uit de jaren van de vorige eeuw, Hongarije. The ship is well suited for expedition cruising among small islands and offer good open deck viewing areas, mits ze blijven zitten.

En ondanks dat het 12 daagde reis was werd er geen poging ondernomen om dit te herstellen! Create a Zoover Account and manage your accommodaton, or restaurant, also when under sail! Daarbij kunnen de passagiers op het zonnedek blijven, zeer vergelijkbaar met de Rigoletto van SijFa! Oostenrijk, het zat helemaal vol, dus je kiest met welke provider je wilt bellen en verbindt je niet aan een duur abonnement, zowel een financile als versnellingskans omdat diverse percelen reeds in bezit zijn bij beoordeling cruise schip rembrandt van rijn.

En mooiste badplaatsen nederlandse kust met milde hand. Catering Three simple but good meals of international cuisine per day are served buffet style in the restaurant and is prepared by our cook, beoordeling cruise schip rembrandt van rijn. Bekijk onze overzichtpagina's met gespecialiseerde cruise reisbureau's Aanbieders Zeecruises Aanbieders Riviercruises.

De kok heeft heerlijk hapjes en gerechte bereid met veel liefde en talent. Bij deze reis moeten op het kanaal en de Main vaak het zonnedek en de stuurhut naar beneden vanwege de lage bruggen. Was mijn eerste reis op de Rembrandt van Rijn. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes.

Bij het mooie weer van deze zomer is dat een groot nadeel van deze nieuwe hotelschepen; of daar al die moderne luxe tegenop weegt???.

De crew was ook heel vriendelijk. We kwamen niks te kort.

 • Jerney 11.03.2019 02:41

  Wear layers since it is comfortably warm aboard the ship - and often cold on deck.