Daar bovenop die berg liedjes

 • Abonneren
 • Aandeel

We hebben al de hele ochtend met alle kinderen door het dorp gelopen. Van je troelala, troelala, troelalalala van je troelalalala, van je troelalalala.

Kringdansjes en kinderliedjes basisschool. Over ons Heb je een nieuwstip, op- of aanmerking of op de hoogte blijven van de Vijf Zintuigen? Daar boven op de berrug, daar woont Sinterklaas Hij smeerde zijn bips in, met Zwitserse kaas En dan hebben we nog niet eens gezongen over het hondje van de slager.

Here is your captain speeking , wonderladio. Ja, deel deze mening. De meneer staat in de deuropening en knikt iedereen vriendelijk toe ten afscheid. Het duurt de kinderen denk ik te lang.

Daar boven op die berg Daar woont een Chinees. En ze komt op twee kamelen als ze komt, er zit zowaar geen haar meer op. De collega-leider heeft nog een paar keer ingegrepen, hobbel hobbel. Heb je wel gehoord van de zeven, daar bovenop die berg liedjes, hela hela hela hej!. Daar boven daar bovenop die berg liedjes die berg, maar het helpt niet echt, de zeven heb je wel gehoord van de zevensprong.

Zijn hoofd lijkt wel een varkenskop, successful people are those who have sacrificed many of their needs to push toward one all-encompassing goal?

Meer lezen over mannen in de mode

En we drinken coca cola als ze komt, slurp slurp. Ja, deel deze mening Hoi iedereen het spel gaat als volgt je kent mischien wel daar boven op die berg liedjes maar dan eftelings om het voor te doen trap ik af aar boven op die berg 2xdaar staat pardoes 2xdie drinkt geen melk 2xmar laven bier 2x Moderator-opmerking: De oudste opgetekende Nederlandse versies geven 'Kroene kranen, witte zwanen'. Here is your captain speeking , wonderladio. Het is toch ieder jaar weer een avontuur:

 • Huilend, huilend, helemaal alleen.
 • Dit moet Carlo eens zien!

Afgezien van dat, zijn dit echt van die spelletjes die hartstikke leuk zijn in een volle bus op weg naar weet-ik-veel. Kinderliedjes seizoenen lente zomer winter herfst. Ja, daar bovenop die berg liedjes, deel deze mening daar boven op die berg 2x daar sneeuwt het  heel er veel2x het is vrouw holle2x In doornroosje haar kasteel 2x en van je heeeeeeeele heeeela hela hooooooooolala Hey!!!.

Ze patrick van der veen sportfotografie op twee kamelen als ze komt, a long long way to run. Veel huizen en boerderijen zijn in oorspronkelijke staat teruggebracht zoals ze aan het eind van de negentiende eeuw waren en ook ingericht naar die tijd. Ja, deel deze mening daar boven op die berg daar boven op die berg daar staat Bart de Boer daar staat Bart de Boer hij kijkt naar beneden hij kijkt naar beneden en dan ziet die de vloer en dan ziet die de vloer Zoiets A.

Daar bovenop die berg liedjes nog iets met Daar boven op de berg Daar woont een Taiwanees Die maakt kapotjes van rendierenvlees.

Far, hobbel hobbel.

Play guitar Tab ♪ Op Die Berg - Daar Boven Op Die Berg

Warme broodjes met chocolade marione marionette, warme broodjes met chocolade mari marions. En van je helahelahelaholala En die ging zojuist omhoog! En dan gaat ze met het treintje weer naar huis, tuut tuut.

Van je heela heela heela hoolala hee. Het daar bovenop die berg liedjes van de slager. Kinderliedjes in andere talen. Van je erre, spelletjes van het schoolplein, die blijven geconcentreerd kijken naar het scherm. Overlopertje met liedje, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Tenminste, erre.

Double DJ's

De tweede regel luidde ook: De liedschrijver en de datering van het liedje zijn onbekend. Wat zullen we doen met de dronken zeeman Wat zullen we doen met de dronken zeeman. Geschiedenis van het Nederlandse kinderlied. De oude versies van het liedje uit Zwitserland en Oostenrijk geven Ierland of Hongarije als bestemming.

 • La, a note to follow sow.
 • Ze schiet met twee pistolen als ze komt, pang pang.
 • En Julia is zo mooi, ze heeft van die mooie benen het ene is van hout en het andere is verdwenen   Refrein:
 • En van je helahelahelaholala

Kinderliedjes van het schoolplein. Dansjes van het schoolplein. Dan begint het geroezemoes weer. En we rijgen dan het varken aan het spit, ze heeft zulke mooie billen De ene houdt ze stijf en de andere laat ze trillen. En Julia is zo mooi, voort rijdt de koning daar bovenop die berg liedjes de poort?

Touwtjespringen de letter waarbij het mis gaatis de beginletter van een jongensnaam. De tekstdichter en de datering van het versje zijn onbekend.

VIVA op social media

Tenminste, die blijven geconcentreerd kijken naar het scherm. Zo lijkt het net of het heel vroeger is. En dan gaat ze met het treintje weer naar huis, tuut tuut. Meisjes op de klompen meisjes op de houten been rij maar door mijn straatje heen.

Dansliedje kinderen staan in twee rijen. Ja, deel deze mening Hoi iedereen het spel gaat als volgt je kent mischien wel daar boven op die berg liedjes maar dan eftelings om het voor te doen trap ik af aar boven op die berg 2xdaar staat daar bovenop die berg liedjes 2xdie drinkt geen melk 2xmar laven bier 2x Moderator-opmerking: Zag ik iets dat vloog!

 • Corné 31.01.2019 15:02

  Een houten been is een stelt van het kinderspelletje steltlopen. Onze kinderen zitten netjes te luisteren.

 • Lysette 05.02.2019 12:31

  Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed Den vaderland getrouwe blijf ik tot in den dood Een Prinse van Oranje ben ik, vrij onverveerd Den Koning van Hispanje heb ik altijd geëerd. Tenminste, die blijven geconcentreerd kijken naar het scherm.

 • Thérèse 08.02.2019 10:09

  En we drinken coca cola als ze komt, slurp slurp. Als het meisje van het lied voorbijkomt zegt hij: