Elektrische start scooter doet het niet meer

 • Abonneren
 • Aandeel

Verder, een spanning regelaar heeft alleen invloed bij het rijden, het beinvloed niet hoeveel volt je accu af geeft. Wat is de stroom op je accu onbelast en belast?

Als echter niets van je electrische systeem het doet ,slaat dat natuurlijk nergens op. Bedankt, Ik heb net via een volle accu geprobeerd de startmotor direct aan te sturen, dat ging dus niet.

Kijk even je zekering na omdat de rest het allemaal ok niet meer doet.. Hallo, Ik heb een tweedehand vivacity gekocht voor m'n dochter, een opknappertje. Lijkt mij dan dus dat de spanningsregelaar de spanning op zijn verlichting niet meer kan reguleren. Maak svp even je eigen topic aan voor je eigen vraag.

Als remlicht het doet is t goed..

Of achter je achterwiel. Wat is de stroom op je accu onbelast en belast. Me accu, of me zekering of heel iets anders. Omdat startmotor behoorlijk kracht trekt uit je accu gaat die accu meestal al meteen in standje leeg. Spanningsregelaar controleren en je start motor.

Aangezien je zegt dat vrijwel niets het doet, gok ik het op een massa probleem.
 • Alstublieft heren breng anderen niet op het verkeerde spoor dit zorgt ervoor dat hij op de verkeerde plekken gaat zoeken wat verloren tijd is.
 • Dan waarschijnlijk toch een gesprongen zekering. Zit achter het beenschild.

Weet jij het antwoord?

Als remlicht het doet is t goed.. Toen ik deze zag, wist ik wat mijn fout was; ik probeerde de schroeven los te maken, maar je moet de twee boutjes hebben Daarna ging het snel, nieuwe geplaatst en deze doet het direct, nu nog een goede nieuwe accu en hij moet voortaan goed starten: Kijk even je zekering na omdat de rest het allemaal ok niet meer doet.. Thread starter ivo Start date 12 October Weer wat geleerd, danku Spankerd.

Als echter niets van je electrische systeem het doet ,slaat dat natuurlijk nergens op.

 • Tofman Aerox R 24 June
 • Spanningsregelaar controleren en je start motor. Ook als ik me sleutel omdraai gaan normaal gesproken alle meters lopen maar nu komt er gewoon niks.

Bij een aerox ook hoor! Dan was je topicstart niet helemaal duidelijk. By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies. Lijkt mij dan dus dat de spanningsregelaar de spanning op zijn verlichting niet meer kan reguleren.

Spanningsregelaar kan ook achter de voorkap zitten!

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Wat heb je geleerd? Probleem kan dan zijn dat je startmotor geen stroom krijgt, of dat hij het niet kwijt kan. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.

Als de toeter het niet doet, is het meestal de accu zeiden hun. Mijn elektrische start werkt niet meer. Want dan is je accu dus gewoon kapot. Ik heb nieuwe accu. Klopt foutje van mij zelf van de onduidelijke topic start. Resources Latest reviews Search resources. Meestal zit er een draadje die je kan zien in de zekering die dan kapot is.

Elektrische start werkt niet

By ballyboos in forum Algemene Vragen. Heeft dat ook gevolgen, aangezien de remschakelaar wel werkt? Toch gewoon de zekering of niet?

Spanningsregelaar controleren en je start motor? Ook als ik me sleutel omdraai gaan normaal elektrische start scooter doet het niet meer alle meters lopen maar nu komt er gewoon niks. Ik heb nieuwe accu. Verder, het beinvloed niet hoeveel volt je accu af geeft, dat kan verder geen kwaad tenzij er ergens kortsluiting zit. Verbind de contactpuntjes van de zekering even door met een schroeivendraaier om dit te testen, we hadden er ook maar een lekker wijntje bij besteld.

Thread starter ivo Start date 12 October. Was toch de zekering. Je accu kan ook gewoon zwak zijn,als leonardo da vinci brugherio startmotor 5 Amprer vraagt en je accu maar 4 Ampere heeft dan kom je te kort en is je accu te zwak.

Weer wat geleerd, danku Spankerd. KoB, tja ik neem aan dat hij er al mee gereden heeft, dus dan laad deze gewoon bij. Status Not open for further replies. Heb je 2 draden op de pluspool van je accu?

Ik heb nieuwe accu. Meer Politici zouden bv een dienstscootertje moeten krijgen met verplicht zelf onderhoud. Ok, dan dus een kwestie van de start motor na kijken.

 • Huy 02.03.2019 09:12

  KoB Ouwe Gek 16 October Op de zekering staat meestal een getal die de amper aangeeft dan moet je hem toch wel vinden.

 • Fatima 09.03.2019 00:41

  Spanning van je accu is al een gelijk spanning dus de spanningsregellaar heeft nu even met niets te maken.

 • Sonam 14.03.2019 16:42

  Dat betekend dat het startrelais nog werkt. You must log in or register to reply here.