Royal class truck interiors alphen aan den rijn

  • Abonneren
  • Aandeel

Stijlvol combinatie van zwarte alcantara en blauwe pluche. Roestig interieur passend bij het exclusieve exterieur Scania RHD. Menorah Kerk Voor de Menorah Kerk hebben wij alle zittingen en rugleuningen mogen voorzien van kussens en een stoffen laag!

De bekleding is in de kleuren zwart, bruin en beige. De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of model. Bekijk het prachtige resultaat van deze unieke truck. Deze truck werd gepresenteerd op de drukbezochte truckshow in Peterborough. De nieuwe truck van Stefan de Witte hebben we ingericht met bruine en beige kleuren en als afwerking is er gekozen voor rode lichteffecten.

Het interieur van deze Volvo FH4 volledig omgebouwd met verschillende bruintinten en luxueze details zoals de stiletto hakken! Ook de nieuwe Scania R van Van Rooyen Kalveren uit Woerden hebben we mogen bekleden met een strak en gecapitonneerd interieur.

Voor de Menorah Kerk hebben wij alle zittingen en rugleuningen mogen voorzien van kussens en een stoffen laag. Complete interieur van Scania R omgebouwd naar een 4 serie.

Freund In opdracht van transportbedrijf H. Bastrans transport In deze Volvo FH is er gekozen voor een volledig Volvo interieurpakket inclusief spuiten van de onderlijn. Deze truck werd gepresenteerd op de drukbezochte truckshow in Peterborough. Eerste van zestal interieurs voor Fairexx Transport, royal class truck interiors alphen aan den rijn. Stijlvolle combinatie van crme leder, blauw pluche en led-strips.

Voor de Volvo FH12 van K. De nieuwe Scania R truck van Denis Transports hebben wij voorzien van een geheel nieuw truck interieur. Stijlvol saddlebrown leder met bijpassende kleuren.
  • Eerste van zestal interieurs voor Fairexx Transport.
  • Voor Steven Clybouw hebben we twee interieurs mogen ontwerpen.

Opgeleverde vrachtwagen interieurs

Denis Transports De nieuwe Scania R truck van Denis Transports hebben wij voorzien van een geheel nieuw truck interieur. Markus Huber Omdat Markus gek is van het Volvo merk hebben wij het logo laten terugkomen in het truck interieur. Cedric Gensanne Voor de Scania Highline van Cedric Gensanne hebben we een nieuw interieur verzorgd met rood pluche en capitonneerde hemels bij het bovenbed.

Bovendien hebben we sfeervolle ledstrips en een high-end audiosysteem ingebouwd. In opdracht van transportbedrijf H. Bekijk hieronder onlangs opgeleverde truck interieurs door Royal Class Truck Interiors. Uw truckbekleding wordt altijd compleet afgestemd op uw wensen, zodat u zich helemaal thuis voelt in uw vrachtwagen!

De ervaren vakspecialisten van Royal Class Truck Interiors realiseren de mooiste truck interieurs, ongeacht het merk of intex zwembad lek repareren. We hebben het interieur van deze bijzondere Scania XL mogen bekleden.

Stijlvol combinatie van zwarte alcantara en blauwe pluche. We hebben verschillende onderdelen opnieuw mogen bekleden. Stam Transport Het truck interieur van deze Volvo FH4 is in opdracht van Stam Transport geheel bekleed in Viking stijl, wat onder andere terug te zien is in de achterwand met verlichting en andere prachtige details.

Opening hours

Naast het complete interieur hebben we een Match audiosysteem gemonteerd. Deze Mercedes-Actros truck van Fairexx is gepersonaliseerd naar de favoriete voetbalclub van de chauffeur Borussia Dortmund. De bekleding is in de kleuren truffle brown en twee tinten beige. In deze Volvo FH is er gekozen voor een volledig Volvo interieurpakket inclusief spuiten van de onderlijn.

Voor Johny van Soeren transport hebben wij deze prachtige oranje Scania Torpedo mogen opleveren. Martley International We hebben deze Scania R van Martley International voorzien van een volledig gecapitonneerd lederen interieur in crme en bruintinten. De bekleding is in de kleuren truffle brown en twee tinten beige. Er is gekozen voor twee kleuren leder en bijpassende knopen? Deze Scania R van A.

Truckbekleding & truck interieurs voor elke vrachtwagen

Bovendien is de truck voorzien van alle gemakken zoals een televisie in de zijwand, koelkast, magnetron en Senseo apparaat. Deze Scania R van A. Roestig interieur passend bij het exclusieve exterieur Scania RHD. Bastrans transport In deze Volvo FH is er gekozen voor een volledig Volvo interieurpakket inclusief spuiten van de onderlijn.

Denis Transports De nieuwe Scania R truck van Denis Transports hebben wij voorzien van een geheel nieuw truck interieur. De gedurfde kleurencombinatie zwart en oranje zorgen voor een prachtig resultaat. Er is gekozen voor een luxe uitstraling met met gave details? De nieuwe truck van Stefan de Witte hebben we ingericht met bruine en beige kleuren en als afwerking is er gekozen voor rode lichteffecten.

Wat een unieke Scania R. In deze Volvo Wat te doen pasen drenthe is er gekozen voor een volledig Volvo interieurpakket inclusief spuiten van de onderlijn.

Transport uit Engeland hebben we een nieuw interieur verzorgd met orginele componenten? Joyce European Logistics Ltd, royal class truck interiors alphen aan den rijn.

Alavoine Transports Het truck interieur van deze DAF hebben we vernieuwd en voorzien van verlichting en andere details. We hebben het MAN logo verwerkt in de achterwand. Stefan de Witte De nieuwe truck van Stefan de Witte hebben we ingericht met bruine en beige kleuren en als afwerking is er gekozen voor rode lichteffecten. Transport uit Engeland hebben we een nieuw interieur verzorgd met orginele componenten.

Neem contact met ons op. De bekleding is in de kleuren zwart, bruin en beige. Timmerman Het interieur van deze Volvo FH4 volledig omgebouwd met verschillende overstappen bank behoud rekeningnummer en luxueze details zoals de stiletto hakken. Recent het interieur van deze Scania R omgebouwd in dezelfde kleuren als het exterieur.

  • Rafael 03.03.2019 03:42

    In de verlengde cabine kunnen maar liefst vier personen slapen. Voor David Nestor transport uit Ierland hebben we een Scania voorzien van een nieuw zwart truckinterieur afgewerkt met rode accenten.

  • Nazife 08.03.2019 03:50

    Stijlvolle combinatie van crème leder, blauw pluche en led-strips.